Kapadokya Ultra Trail 2024
Bu sene 63 k parkurunda koştum. Öncelikle tüm katılımcı arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Dostlar ile karşılaşmak çok güzel oldu.
Yarış Öncesi
Cuma günü her zaman olduğu gibi Kapadokya eşsiz coğrafyası ile bizi karşıladı. Expo alanı güzel ve dolu doluydu. Artık meydan küçük geliyor expo alanını daha genişletmek daha çok markanın gelmesini sağlamak güzel olur. Salomon markası yarış zamanı Kapadokya ile birlikte anılıyor ve her yerden bilinir hale gelmiş. Yarış haftası Kapadokya ya girişinden itibaren reklamların yapılması daha dikkat çeker ve bilinirliğini artırır.
Elit sporcu tanıtımı aşağıda yapıldı güzel oldu ancak birkaç türk sporcu dışında katılım olmadı çok üzdü saati değiştirebilir. Geçtiğimi yıllarda basın toplantısında yapılması daha kötüydü en azından yazılanlar dikkate alınmış
Salomon balonu muhteşemdi.
Yarış sabahı
Hava çok korkuttu sıcak mı soğuk mu derken start aldık. Vadiler buz kesti ancak iyi oldu. Cpler fazla iyi ve doluydu artık argeus bu işi çok iyi yapıyor ve sorunsuz devam ediyor. Hata veya kusur yok denilebilecek kadar az.
At ve atv sorunu devam ediyor. Geçtiğmiz yıllarda atlar ile büyük problem yaşaken atv terörü ortaya çıkmış yavaş olun dememize rağmen hızlı yanımızdan geçip bizi toza bıraktılar. Uyarılar daha fazla olur umarım.
Reklam ve duyurular daha çok olursa bu arkadaşlara birebir uyarı yapılırsa daha dikkatli olurlar umarım.
Balonların inişlerine denk gelmek beni çok mutlu etti ve güzel fotolar çektim.
Ve bitiş,
Adidas grubunun yaptığı alan çok güzel olmuş ve beğendim son 100 m kala eğlendirdi.
Madalya nın bu şekilde olması beni çok mutlu etti, toprağın işlendiği ve çanak çömlek yapılan bir coğrafyada madalyalarında bu şekilde olması güzelJ
Yemekler ve ikramlar güzeldi ben güzel tencereden yedim bazı arkadaşlar sorun yaşamışlar…
Dj performans çok güzel eğlendik.
Polar bu sene çok daha iyi olmuş ve kumaşı kaliteli
Ve Pazar;
Çoçuk koşusu ve ödül töreni güzel geçti
Dostlar ile vedalaşıp yola çıktık.
Seneye katılmayacağım Kaçkar By utmb yarışından dolayı ikisi arasında çok yakın tarihler olduğundan 2026 yılında görüşmek üzere…