Salomon Cappadocia Ultra-Trail 2018 Değerlendirmeler ve Raporlar

Bu da benim yarış raporum

13 Beğeni

BiKoşuAdana - Elif Peker - 63k

http://bikosuadana.com/index.php/2018/10/24/cappadocia-ultra-trail-63k-2018-elif-peker/

6 Beğeni

63 K da koştum ve ayakkabı konusun da benimde şaşkınlığımı yaşatan düz taban içeren ,resmen yol ayakkabısı kıvamında bir ayakkabılı koşucu gördüm…Gördüğüm bölge çarşak zemin içeriyordu ve düştü ,düşecek hissi ile koştuğunu hissettim…

3 Beğeni

Spor ayakkabı olması yeterli diye biliyorum. Zaten göğüs numarası dağıtımı sırasında da ona bakılıyor. Ben de bu sene 119k’yı (100k da bitkinlik dolayısıyla bıraktım) adidas Supernova ile koştum; dibine kadar asfalt ayakkabısıdır kendisi :slight_smile: hatta biraz ağır olduğu için kötü bile denebilir. Ama şöyle bir şey var; insanlar genellikle bu parkuru Speedcross ile koşuyor. Speedcross’lar çok sert ayakkabılar ve geçen sene ben de bu hatayı yaptığımda (60k’yı onlarla bitirmiştim) ayak tabanlarım çok kötü şekilde su toplamıştı. Bu sene Ultraboost’lu Supernova ile 100k gitmeme rağmen en ufak bir su toplaması sorunu yaşamadım. Uygun ayakkabidan kasıt mutlaka patika koşusu ayakkabısı olması değil esasen.

Saygılar, sevgiler!

5 Beğeni

Belki de hokalar bunun için çok popüler . Ben de merrell ile koştum. Tamam taş çakıl hissetmiyorsunuz ama tabanı sert ve ağır . Bir süre sonra boost ile koşanlara gıpta ile baktım . Gelecek seneler için gtxli bir yol ayakkabısı bakıyorum .

5 Beğeni

Ben de deneyimimi yazdım…

20 Beğeni

Kapadokya’ da 5 kez koştum 5 rapor yazıldı. Bu da 2018 yılına ait raporum. İyi okumalar dilerim :slight_smile:! Tüm koşanlara tebrikler ve patikalarda görüşmek üzere.

17 Beğeni

Merhaba Mert, çok faydalı, detaylı ve samimi bir yarış raporu olmuş, tekrar tebrikler.
Yazının bir yerinde "İstasyonlardaki ikramlara eklenecek üç güzel önerim var: bol tuzlu ve yağlı patates cipsi, turşu ve kuru üzüm (tamamen kişisel beklenti :slightly_smiling_face: ) demişsin. Özellikle turşu kısmına ben de katılıyorum.

Diğer taraftan; benim sorunum ise bu tip yarışlarda tatlı içecek bulma sorunu. Şekere en çok ihtiyacımız olan zamanlarda sadece Cola bulabiliyoruz. Bu yarışta da istasyonlarda sadece Cola vardı. Benim gibi kafein kullanamayan, kafein sonrası çarpıntı hissedenler için, birkaç şişe Sprite - Fanta veya vişne suyu da masalara konulabilir. Küçük bir detay ancak yarışın tam sonrası, bunu da paylaşmak istedim.

4 Beğeni

Tebrikler. Keyifle okudum . Sanki 2015 ve 2016 aklıma geldi gerçi 2015 de parkur tamamen ters idi .Bende yavaş gidip göl manzarasını hiç görmeyenlerdenim ama gece yolculuğuda sadece fener ışığına odaklanıp gidiyorsunuz etraf dikkatinizi zihninizi meşgul etmiyor.Nice uzunlar.

1 Beğeni

Tebrikler.
Bir çırpıda anlatmışsınız. Zorlukları nasıl aştığınızı kolayca anlatmışsınız sanki herkes yapabilirmiş gibi ama yazıda anlatılandan çok daha zor olduğunun çok kişi farkında.Başarılarınız daim olsun.

1 Beğeni

Bu sene parkurda önceki senelere göre çok sayıda köpek vardı ama koşuculara bir sıkıntı vermediler.Çoğu yeri de bizimle beraber koştular, bir nevi pacer oldular bize :smiley:

4 Beğeni

BiKoşuAdana -Serkan Saktanber - 38k

http://bikosuadana.com/index.php/2018/10/26/salomon-cappadocia-ultra-trail-cst-2018-serkan-saktanber/

1 Beğeni
6 Beğeni

Bu da benim raporum. Çok uzun olduğu için farklı başlıkta paylaşıyorum.

http:https://kosuforum.com/t/iki-kisi-beraber-kapadokyada-ilk-63-k/4270

6 Beğeni

Çok teşekkürler :slight_smile: ! Mücadele her yarışın bir parçasıdır :wink: !

2 Beğeni

Hep sürprizlerle dopdolu CUT! Bu yıl 3. kez bu muazzam organizasyonda koştum. Maceram baştan çok enteresan başladı, zaten devamı da öyle geldi…

Hepsi aşağıdaki raporda…

Keyifle okumalar.
Team Run.BO’lar adına,
Bike

11 Beğeni

Merhabalar,
Ben de bu sene CUT’u bitirdim. Raporum aşağıda.
http://alpaydede.blogspot.com/2018/10/2018-kapadokya-ultra-trail-yaris-raporu.html?m=1

12 Beğeni

CUT bitirenleri beklerken bu köpek uzun süre finish çizgisinde yer yaptı kendine.Ne koşucular ne de başkaları keyfini bozabildi :rofl::rofl:

10 Beğeni

Salomon Cappadocia Medium Trail (CMT) yarış raporum:

7 Beğeni

Tebrik ediyorum… hepsinden önemlisi o yola çıkmak için cesaret toplamam