Sahte satış sitelerine dikkat

Merhaba

Bende bir New balance 1500 sever olarak aramalarım sırasında bu sitelere ulaştım. Her modelin her numarası olması şüphe uyandırıcı. İletişim adreslerine mail attım kapıda ödemeniz var mı diye ama kesinlikle dönüş yapmıyorlar. Bu yüzden lütfen dikkatli olun. Para kaptırmayın arkadaşlar.

3 Beğeni

Merhaba sevgili koşu severler. Compressportturkiye isimli internet sitesinden iki adet ürün siparis ettim. Calf ve koşu çorabı. 19.9 2024 te siparis gectim. Ne urunlere ait bir kargo hareketi ve ne de kendi iletisim kanallarından yazdigim mesajlara dönüş oldu. Bu firmadan alisveris yapan oldu mu ya da alisverisinde benim gibi problem yaşayan?

1 Beğeni

Şikayetvar da iki başlık açılmış haziran ayında. Sanırım site sahte. Orijinal olsa compresspor.com.tr gibi bir şey olması gerekiyor gibi.

2 Beğeni

Bende sayfa acilmiyor:

Domain registration’u da pek guven vermedi. Fake olma ihtimali var :confused:

3 Beğeni

Gerçekten büyük şansızlık olmuş, bu tip siteler genelde dandik olur ama bayağı uğraşmışlar. Global siteye bayağı benziyor. Geçmiş olsun.

3 Beğeni

Compressportturkiye gönderisinden tartışılmaya devam ediliyor:

evet bankamla görüşüp işlem itirazı ve kart iptalini yaptım. Teşekkür ederim

2 Beğeni

Günaydın, compresssport’u Türkiye’de sportifhayat.com sitesi satıyor. Yarışlara da stand açarlar. Diğerleri malesef sahte hesap.

2 Beğeni

Arkadaşlar ziraat bankasina yaptigim islem itirazi sonucu ücret geri iade edildi. Ilginize tesekkur ederim…

4 Beğeni

Site ilk başta bende de açılmadı ama açık olan VPN’den dolayıymış, VPN kapatınca giriliyor. Sanırım TR dışına kapatmışlar, belki de anlaşılmamak için böyle yapmışlardır.

İade almanıza sevindim ama tuzak orada durmaya devam ediyor. Bu tip siteleri şikayet edebileceğimiz bir yol var mı?

2 Beğeni

https://www.usom.gov.tr/ihbar

Sayfalara Türkiye’den erişime engel oluyorlar.

3 Beğeni

https://www.altrarunningtürkiye.com/

Geçtiğimiz yıl şu siteden ayakkabı alıp tokatlanmıştım. 2400 TL kartım çekti, 1 gün sonrada VIPP ile biten bir site 3000 tl diye nakliyet çekmişti. Gittim şikayetçi oldum ama tek değilmişim. Sonra hemen foruma yazdım yine burası uyandırdı beni ama geç olmuştu.

2 Beğeni

Boynrden salomon ayakkabi almayi düşünüyorum satici adventure republic diye bir satici salomon kendi sitesinden veya bir cok alisveris sitesinden 3te 1 oraninda daha ucuza satiyor ayakkabiyi boynr orjinal urun garantisi veriyor diyor ancak ulkede ki guven seviyesi ortada o nedenle aklimda soru isaretleri var ne yapmali salomon kendi sitesinden mi almali yoksa sahtesi pek uretilmeyen asics mizuno gibi markalardan mi almali

2 Beğeni

https://www.maceracumhuriyeti.com/magazalarimiz
Kadıköy, Bodrum, Edremit’teyseniz mağazadan bakabilirsiniz. Şikayetvar ve eksisözlük yorumları mevcut.Yorumlar genelde memnun olmayan insanların haliyle.İnsan kuşkulanmakta haklı ülkemizde.
Boynerde zaten 9 satıcı var.Sahte değildir ama indirim de kalmamış.Ayağıma ulaşmadı şikayetleri gelir mi, bilinmez.

2 Beğeni