Saatlerin Deniz Suyuna Dayanıklılığı

ikinizin bilgilendirmesi icin tesekkurler.

gt2 versiyonlarin (konusma desteklemeyenler) dis ortamla temasi yok. ve bende 2 sene denizde havuzda suda dusta kullandim hic sorun yasamadim.

gt runner da, gt3 versiyonunda bir saat ve konusma destekliyor. yani hoparlor ve mikrofon acikligi var. kullanmaya basladiktan 1 ay sonra denizde su gecirdi. servis vs uzun hikaye. bu konuda sikayet alan saat versiyonlarindan biriymis. sonra ogrendim ki huawei de garmin gibi bu saatlere su gecirmeme garantisi vermiyor ama ucretsiz servis veriyor.

yani huawei konusma destekleyen bir model kullaniyorsaniz su gecirme riski var. bolca da sikayet var. ama sansa ve kullanima bagli bir durum.

bu model saatleri su da uzun sureli kullanimdan sonra su bosaltma ozelligini calistirin. ben 1 yildir bunu yaparak sorun yasamadan kullaniyorum

kullanim oranim genelde havuzda 1 saat, denizde 1 saat veya uzeri. bununla birlikte kullanirlen hicbirseye dikkat etmeden kullanan biriyim.

2 Beğeni

Benim kullandığım GT2 konuşma destekleyen modeldi. Ama dediğiniz gibi su antrenmanı sonrası talimatlara uyup saat sallayı yapmak lazım. Kolumdan çıkarmadan yapıyorum ben genelde.

1 Beğeni

Birçok saatten bahsedilmiş ama Garmin Venu 2 veya diğer Venu modelleri ile deneyen var mı? Tam olarak spor değil de sağlıklı yaşam serisi olduğu için acaba tamamen spor için yapılmışlara göre bu konuda daha zayıf olabilir mi diye çekindim. Suya dayanıklı dense de emin olamadım olumlu olumsuz deneyimi olan varsa sevinirim.

Önceki saatim şuan 1000 TL’ye satılan Huawei watch fit 1 ile defalarca hem havuzda hem denizde yüzdüm, hiç bir problem yaşamadım.

Havuzda yüzme özelliği var ama open water denilen denizde yüzme özelliği yok.

Örnek iki ürün karşılaştırması, swim kelimesini aratınca görülecektir.

1 Beğeni