Saat verilerini dinlemem gerekli mi?

Koşanların çoğu sevmiyor ama her tur tepe çıkmak yoruyormuş :grin: ben alıştım tepeliğe dediğiniz gibi geliştiriyon insanı ben bide tepe görünce hızlanıyorum koştuğum yer yüzünden heralde fazla alışmışım oraya

1 Beğeni

Garmin kullanıcıları için bir ipucu vereyim. Göğüs bandı ile bilekten ölçümü aynı anda kaydetmeniz mümkün. Bunun için bir datafield indirip koşu ekranına ekliyoruz. Uygulamanın adı Auxiliary Heart Rate. ConnectIQ uygulamasında bulabilirsiniz. Eskiden bunu kullanmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam nabız bandınız Ant+ protokolü olması gerekiyor. Bluetoothlu nabız bantlarında işe yaramıyordu. Linkte açıklamaları takip edebilirsiniz.

3 Beğeni

denedim onu da denedim :blush:

kol bandi gibi ust pazuya olmuyor ama bilek diresek arasina taktim. sabitti ve beklentim stabil olmasiydi ama olmadi. saat kademeli bir kayisa sahip ve hareket ettikce, kolda saatte hareket ediyor. cok sikiyorsun bu sefer ter ile sapitiyor. hadi bol birakiyorsun oynuyor.

kol bandinin kayisi cirtli ve daha elastik. ne siki ne bol, saate gore daha esnek bir yapi ile daha stabil duruyor.

ama bu sorundan su aklima geldi, acaba saatleri wrist band gibi esnek saat kayislari ile kullansak daha verimli sonuc alabilir miyiz? saatlerin boyle kayislarida var. bak guzel oldu bu, bana deneyecek bisey cikti :blush:

4 Beğeni