Runfire Salt Lake Ultra Trail 2025

Uzunetap’ın düzenlediği Runfire Salt Lake Ultra Trail / Tuz Gölü yarışı yeni lokasyonuyla bu yıl 22-24 Ağustos’ta yapılacak. Kayıtlar yakında açılıyor.

18 Beğeni

geçtiğimiz sene çok niyetlenmiştim fakat düzenlenmemesi hayal kırıklığı yaratmıştı. koşunun bence en zorlayıcı yanı şehir dışından gelen katılımcılara çadır dışında çok fazla konaklama imkanı sunmaması.

umarım bu yıl güzel bir katılım oranı sağlanır, organizasyonun tekrar yapılacak olması bu haftanın en güzel haberi oldu.

3 Beğeni

İnsanı fena dürtüyor yapılmayacağını düşünüp tekrar yapılacağı açıklanınca, bir yenilikleri ve detayları açıklansın delilik bekler.

3 Beğeni

Kayıtların 14.03.2025’de açılacağına dair aşağıdaki şekilde bilgilendirme geldi bugün.

"Uzunetap’tan herkese merhaba,

Tuz Gölü’nün sonsuz beyazlığında, sınırlarını zorlamaya hazır mısın?

Runfire Salt Lake Ultra Trail, 22-24 Ağustos 2025’te seni bekliyor.

7 farklı yarış kategorisi ile ateşin çağrısına kulak ver!
10K | 10K Takım Yarışı | 15K Day/Night | 20K | 40K | 80K | 100 Mil

3 gün boyunca spor, eğlence, kamp ve müziğin bir arada olduğu bu eşsiz deneyimin bir parçası olmak için:

Kayıtlar 14 Mart’ta açılıyor!
Erken kayıt fırsatlarını kaçırma!"

2 Beğeni

cuma akşamı 15k, cumartesi sabah 40k yapma fikri var aklımda :thinking:

4 Beğeni

Mercan Dede’yi ayarlamışlar. Bozkıra gün doğacak vallahi. Heyecanla bekliyoruz.

5 Beğeni

40K’ya kaydımı yaptım, katılacaklara şimdiden başarılar dilerim. Biraz sıcak olduğuna dair yorumlar okudum en fazla ne olabilir ki :sweat_smile:

6 Beğeni

Yaptık bir delilik, merhaba 100 mil.

23 Beğeni

2023te 20k koştum. Her şey mükemmeldi tek sorun çadır oldu açıkcası. Rüzgarla beraber çadırın içine toz/kum girdi ve havalandırmaları kapatmama rağmen çözüm bulamadım çadırı gece 2de sinirle tuvaletlerin solundaki çim alana götürdüm yerdeki dikenleri ayağımla tek tek kazıdıktan sonra uyudum ve çok kötü bi uykuyla sabah koştum. Hem alan hem Çadır tipinden kaynaklı bi sorundu. Ama buna rağmen çok keyifli bi yarış zor ve farklı. tekrar gitmek isterim

3 Beğeni

Ben de Mercan dedeyi görünce fikrim değişti. İlk defa bir yarışa eğlencesi için gidebilirim :cowboy_hat_face:

5 Beğeni

Birkac günlüğüne karavan kiralaniyorsa cok guzel bir deneyim olabilir aslında

5 Beğeni

2021 senesinde 100mile katılmış, 120K’da mide krampları yüzünden son tura çıkamadan bırakmıştım. Hep aklımın bir köşesinde var bu yarış. Ben de katılabilirim bu sene tekrar. Önce evdekileri bir ikna edeyim :slight_smile:

6 Beğeni

15K Day/Night parkuru ilgimi çekti benim de. Bir de katılımcıların çoğuna kamp imkanı sağlayacağından alandaki gerekli düzenleme ve ihtiyaçlar da gözetilecektir diye düşünüyorum. İlk kayıt döneminin bitmesine de daha var. Bi ölçüp tartıp kayıt yaptırmayı isterim.

3 Beğeni

Ben emrivaki yapmak zorunda kaldım, “tasvip etmiyorum” diyeceğini biliyordum. 120km de bıraktıktan sonra bu sene denemeyi düşünmek benim için daha zor. ben orada 42 koşarken 100milcilerin yanından geçerken “manyak bunlar, Tuğrul bir gün koşacağım dersen bugün hissettiklerini hatırla” demiştim ama insan oğlu kuş misali:)

6 Beğeni

Spartathlon öncesi sıcak adaptasyonu için 80k göz kırpıyor :wink:

3 Beğeni

Eşim “kabus gibi bir yer ben istemiyorum”, kızım “ben gelirim baba” dedi :slight_smile:

Aslında 2021’de gayet güzel gidiyordum. Hatta sabah eşim aradı ben de gayet güzel gidiyorum sorun yok demiştim. Ondan sonraki 10K içinde her şey değişti. Dropbag noktasındaki görevliler, Mahmut Yavuz bırakmamam için çok uğraştılar. En son ambulanstaki iki görevli geldi. Anlattım olanları. “Abi sana bi iğne yapalım bir şeyin kalmaz rahat rahat koşarsın” dediler :flushed: Kabul etmedim tabii ve bıraktım. Bu sene yarım kalan işi bitireyim ben :+1:

8 Beğeni