Metal sever koşuculara yedek parçalar

Amon Amarth-Saxons and Vikings’i de unutmadan:
Amon Amarth, Saxon

2 Beğeni

Koşarken dinlediğiniz şarkıcı/grup ile aynı pistte karşılaşmak gibi şu;

Cahilliğim, videodaki bu arkadaşlar ünlü mü?

1 Beğeni

Çalışırken de iyi gidiyor.

1 Beğeni
1 Beğeni

Biraz farklı bir metal türü ama maanpako ve raivo parçalarını dinlemeden karar vermeyin
Atm revised albümü de zorlu geçen bir günden sonra uykuya dalmak için birebir
İnsan underground gruplar dahil bu arada o akımda da sylosis çok kalitelidir empryeall başlangıç parçası olabilir her türlü metali hatmedip hatta one çalmaya çalışırken tel kopardıktan sonra bu türleri daha çok seviyor

Her ne kadar metallum da dahi core gruplar ile poser diye dalga geçilse de killswitch engage de öneririm yakın zamanda yeni albümleri çıktı
Sürç ü lisan ettiysek affola
Spor yapamadığım dönemde avuntuyu metal ve elektro gitarda bulmuştum
Zaten koşu ekipmanlarımı da 1700 dolar avrupa fiyatlı schecter ımı ölü fiyata satıp aldım :smiling_face_with_tear:

Koşarken genelde Ghost dinliyorum, o yüzden Spotify’da her yıl en çok dinlenilen grubum olarak çıkıyor, sesini duyduğumda bile yerimde duramaz oldum. Özellikle “Mummy Dust” loop ile çok yarış koştum, saatlerce dinleyip koşabilirim

[https://youtu.be/34QRJnSg17Y?si=6tKUQrj-IC4wvIgI]

Absoulation ise en sevdiğim, beni gaza getiren şarkılardan birisi

[https://youtu.be/gjLG22243VI?si=-1IUV5xry92tPVzX]

(ilk kez forum kullanıyorum preview bilmiyorum affola :sweat_smile: )

1 Beğeni

Finlandiya nın hüzünlü melodilerini sevenler için bir parça

William Wallace ile beraber koşmak isteyen olursa onlar içinde bir parça

3 Beğeni

Doğayı seven insanlar için de bir parça paylaşmak istiyorum

2 Beğeni

Easy koşular için progressive rock bir seçenek :+1:t2:

https://music.youtube.com/watch?v=vJ9VMNCURMk&si=f_M_rb2PgLvZ9xx0

3 Beğeni

Agalloch’u burada görmek sevindirdi. :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Tekrar merhaba
Başlığı daha önce baştan sona okumuştum aynı parçaları tekrar paylaşmamak için ancak yinede gözümden kaçmış olabilir
Eğer öyleyse özür dilerim
Metal müzikte ki yüz akımız Muhammed Suiçmez yakın zamandaki bir röportajında müziğe tekrar geri dönebileceğini söylemişti

Özellikle Muhammed Suiçmez in sololarında bizim kültürümüze has ezgileri kolayca fark edebilirsiniz

1 Beğeni

Bu haberle ilgili bir kaynak var mı? Kendisinden kadim zamanlardan beri haber alınamıyor çünkü :slight_smile:

4 Beğeni

O kaynağı bulamadım yabancı bir youtube kanalı idi
Ancak bilim insanlarının yaptığı son keşiflere göre Hz. İsa ile birlikte geri döneceğini dair mitler ortaya çıkmış
O zaman geldiğinde ise metalhead insanlara şefaat etmek ile görevlendirilmiş
Magara duvarlarındaki resimler vb kalıntılardan bu sonucu çıkarmış bilim insanları
Üniversitlerde akın akın metalhead olmaya başlamış insanlar

Ben de bunu şu kitapta okumuştum

Sanırım hiç paylaşılmadı burada. Bugün eve dönerken, interval öncesi dinledim. Fena bir şey. Çelik irade, kaslar çelik…:joy:

2 Beğeni

şu soloyu ve şu yorumu eklemeyi bir borç biliyorum o zaman.

Bugünün şarkısı benden gelsin :slight_smile:

6 Beğeni

İkidir antrenmanda çok da tempolu anlara denk geliyor. İçimdeki hayvanla güzel iletişim kuruyorum.

2 Beğeni

Tamam hocam yarın dore Antalya ya gidip metal head insanlar üçin yeni bir mushaf besteliyorym