Metal sever koşuculara yedek parçalar

Merhaba, ayarı kaçanlar listesi her ne kadar müzik zevkime hitap etsede eminim aramızda benim gibi antrenman veya yarış için şarkı paylaşmak isteyenler oluyordur.

İlk taşı ben atayım:

7 Beğeni

Queen den Bohemian Rhapsody, Pearl Jam den Black
Bon Jovi,Pink Floyd…Nirvana:d

4 Beğeni

Malum ambargo yuzunden Spotify da burada calismayan uygulamalar arasinda. Yandex music sagolsun oraya ekliyorum muzikleri. Iki sarki da benden olsun,

Accept - Stalingrad (sarkinin 4.30-5.00 arasi melodi SSCB ve Rusya milli marsinin baslangic melodisidir. Stalingrad ise gunumuzdeki Volgograd sehrinin Sovyetler zamanindaki adidir)

Arkona - Yarilo (Pagan metal sevenlere selamlar)

Bonus Manowar ve Sepultura - Tum sarkilar.

3 Beğeni

Ben de kadans ayarlaması için bir şarkı önereyim. “Hit The Road Jack” ile 173 kadansta koşabilirsiniz.

4 Beğeni

avatar - ready for the ride :face_with_spiral_eyes: :metal:
Sonra spotify’dan (got to song radio) yaparak bütün gün böyle gider.

1 Beğeni

Bilenler vardir… Bizim Tempo/Interval/Fartle playlistini bunlarla doldurdum

7 Beğeni

1 dakikalık fartlek-interval

20sn dinlenmeli 40sn delirmeli

4 Beğeni

Oooo az bilinen şahane albüm…

2 Beğeni

Tum mersin maratonu hazirliginda bana eslik etti, yarista da muhtemelen devam edecegim dinlemeye…

Say No More, Lasse’s Birgitta ozellikle favorilerim. 90’lara goturuyor beni. Album inisli cikisli olsa da genel olarak gec farketmis olsam da en begendigim albumleri oldu.

4 Beğeni

Spotify metal listem karışığa ayarlı. 10K sonlarına doğru denk gelirse booster görevi gören parça:

2 Beğeni

Volbeat’i ben de yeni keşfettim. Bu metal listemde:

3 Beğeni

Running Wild’sız liste mi olurmuş. Benim favorim:

2 Beğeni

Kapadokya’da koşarken vadilerde air guitar yapan bir tip gördüyseniz o bendim.

5 Beğeni

Son günlerde yine-yeniden Chevelle döndürüp duruyorum. Senelerin vazgeçilmezi…

2 Beğeni

3 Beğeni

Konu neredeyse Koşu Sever Metalciler olacak:d Sahil yürüyüşünde Queen solisti Freddie Mercury (Rock) dinlerken gerilmiş kaslarım rahatlıyor

2 Beğeni

Parkway Drive favorim:

2 Beğeni

Kış aylarında planınızda interval varsa, doğru motivasyona ulaşmak ekstra zor gelir. Pistin kapısından girerken bana yardımcı olur her zaman.

2 Beğeni

Bu müzikler ile 7-8 pace’de koşan var mı? Şu parçada sabaha kadar koş yavaş yavaş.

Metalle ilgisi sadece bestecisi Onno TUNÇ.

4 Beğeni
2 Beğeni