Metal sever koşuculara yedek parçalar

Ben bu parçada, patika üzerinde bir kavak altına uzanır, mis gibi sabaha kadar uyurum derin derin :grinning:

2 Beğeni

Asiri sevdigim bir parca. Hatta 10k yarislarda motivasyon icin cok kullanirim.

Bu ara bu sarkiya asiri takildim

Bugunun uzunu sonrasi sunu da eklemeden gecemiyorum

2 Beğeni

Ghost bc’nin bütün şarkıları diyorum ve konuyu kapatıyorum

2 Beğeni

Bugunlerde en cok dinledigim parca (daha playliste eklemedim, belki bu bolume)

5 Beğeni

İntervallerin tempoların vazgeçilmezi:

4 Beğeni

Bu başlığın haftalık keşfet modunda ilerlemesi çok hoş :slight_smile:
Karanlık orman koşularına gelsin;

4 Beğeni

O zaman şuraya bir dunkelheit bırakalım. Temiz coverları bana daha iyi geldiğinden orijinalini paylaşmadım.

3 Beğeni

uzun sakin.

3 Beğeni

Kisa sakin kosulara gelsin bu :slight_smile:

3 Beğeni

Queenler,Nirvanlar,Pearl Jamler derken Radyo Eksen de liseden beri vazgeçilmezimdir

4 Beğeni

Ah yaa bi radyo eksen bulamiyoruz buralarda

1 Beğeni

Buranınkini dinleyebilirsiniz.

2 Beğeni

Madem konu radyodan acildi telefondan uygulama ile dinleyebileceginiz Radio Garden oneririm. Hatta Belarus’tan yayin yapan Dzed Bardaitis adli radyonun linkini de asagiya birakiyorum, epey brutal sevdigimiz tarzda.

Bu sitenin uygulamasi telefonumda, dunyanin her yerinden istediginiz kanali dinleyebilirsiniz haritada gezerek.

3 Beğeni

Tek şarkı 8 farklı tarz.
Karga ve Milat yorumları son birkaç kilometre için enerji verir.

2 Beğeni

Foruma özel konser verecek sandım ama değilmiş :frowning:

Otomatik Çeviri

Nicko McBrain’den açıklama:

Uzun uzun düşündükten sonra, hem üzüntü hem de sevinçle, kapsamlı turne yaşam tarzının eziyetinden bir adım geri çekilme kararımı duyuruyorum. Bugün, Cumartesi, 7 Aralık, Sao Paulo, Iron Maiden ile son konserim olacak. Gruba bundan sonraki hayatında bol şans diliyorum.

Ancak, uzun zamandır menajerlerim olan Rod Smallwood ve Andy Taylor’ın benim için aklında olan çeşitli projeler üzerinde çalışarak Iron Maiden ailesinin sıkı bir parçası olmaya devam edeceğim. Ayrıca çeşitli kişisel projeler üzerinde çalışacağım ve The British Drum Company, Nicko McBrain’s Drum One, Titanium Tart ve tabii ki Rock-N-Roll Ribs dahil olmak üzere mevcut işlerime ve girişimlerime odaklanacağım!

<Ne diyebilirim? Maiden ile son 42 yıldır turneye çıkmak inanılmaz bir yolculuktu! Sadık hayran kitleme, her şeyi değerli kıldınız ve sizi seviyorum! Sadık eşim Rebecca, bunu sonsuz derecede kolaylaştırdınız ve sizi seviyorum! Çocuklarım Justin ve Nicholas, yoklukları anladığınız için teşekkür ederim ve sizi seviyorum! Her zaman yanımda olan arkadaşlarıma, sizi seviyorum! Grup arkadaşlarıma, bunu bir rüyanın gerçekleşmesini sağladınız ve sizi seviyorum!

Geleceğe büyük bir heyecanla ve büyük bir umutla bakıyorum!

Yakında görüşmek üzere, Allah hepinizi korusun ve tabii ki “Hadi Demirlere!”

Nicko

42 yıl turneye çıkmak da maraton ile güzel benzerlik olmuş.

1 Beğeni

Metal parça değil ama, burada paylaşmak daha uygun sanırım.

Uydurulabilirse interval ile dinlenebilir. Ama fartlek için daha iyi bence. Ya da son kilometrede finişe girerken. Sadece trailde yokuş aşağı inerken, ucma isteği oluşturabileceği için dinlemek sakıncalı olabilir :grinning:

Scatman

2 Beğeni

Şuna denk geldim :smile:

3 Beğeni

Bu videoyu izledikten sonra bulup paylaştım zaten ben de. Bir kaç kez dinleyince denemek için telefona kaydettim ( benim bura adım başı kapama alanı dışına çıkabiliyor) çıkıp biraz koştum. Geri plandaki ritme odaklanınca, hızlı sabit bir tempo için faydalı oluyor. Soliste odaklaninca da arazide fartlek için daha uygun hale geliyor.

1 Beğeni

136bpm’lik şarkı, müzik bile nasıl etkilediğini güzel anlatmış.
Meraklısına dinlediğim şarkı kaç bpm diyorsanız şu sayfa:

Örnek olarak Demet Sağıroğlu şarkısını yazdım, çıktı.