6 Eylül 2025’te üçüncüsü yapılacak olan Merrel Belgrad Ultra Trail kayıtları açıldı. Erken dönem kayıtları 1 Ocak 2025’te sona eriyor.
Daha önce 30K koşan var mı? Baton gerekir mi acaba? İlk trail yarışımı Sapanca’da 13k 600m yaptım bu yarış da 30k yükselti aynı. Bence gerek yok?
Gecen sene 30K kostum. Baton gerekmiyor. Cok rahat kosarsiniz
Şu ana kadar en fazla 15k koştum. 30k bitirebilirim zamanında inşallah Antrenman programına uyabilirsem sıkıntı olmaz sanırım.
Geçen yıllar yaptıkları kabul edilemez şeylerden aldıkları dersler ile asgari sorunla gerçekleşen bir koşu olur inşallah. Belediye ve sponsorlar desteği olduğundan kayıt ücretleri daha ucuz olmalıydı. Verdikleri sözden dönmezler ise geçen yılın gönüllüsü olarak ücretsiz kayıt hakkımı kullanarak 15K koşmak istiyorum. İlk yıl da 1.48.39 ile 15K koşmuştum ve zor bir parkur değildi. Trail ayakkabı bile şart değil. Yağmur, çamur olmaz ise normal koşu ayakkabınız ile de rahatlıkla koşabilirsiniz.
Geçen sene bayağı
tartışılmıştı umarım ders almışlardır. Geçen senin etkisi ne olacak takipteyim.
Geçen yılın açık ara en büyük sorunu çözülmüş ancak üzerinden 1000 yıl da geçse, 1000 kez özür de dilense yığınla para ve kayıt alınan bir koşuda emanet eşya olmamasını ve insanların bunu çantaları bırakmaya gittiklerinde öğrenmeleri yüzünden ben sorumlulara hakkımı helal etmiyorum.