Ben de iki kelam edeyim. Geçen yıl 15K, bu yıl da 30K koştum. Geçen yıldan bu yana bence olumlu yönde ilerliyor organizasyon. @okmali ’a çok katılıyorum. (Bu arada Geyik Koşuları tabii ki devam ediyor, 13. Yaşında, bu yıl da 2 kez koşuluyor, Mart’tan sonraki Geyik 1 Aralık’ta…)
Belgrad’a gelecek olursak,
Parkur geçen yıldan daha çok single track idi. Sevdim. Tabiat Parkı’ndan sonraki bölüm aynı git gel değildi bu sefer, dönüş kolaylaştırılmıştı.
Havanın güzelliği, yağmur ve nem daha çok keyif almamı sağladı… ıslak zemini de özlemişim… sonbaharın geldiğini müjdeledi Belgrad Ultra bize…
Parkurun arıları… bacağımı bir eşek arısı soktu , hala tanınmaz halde bacağım…. Alerjisi olanlar için ünlem ünlem.
CP’lerin sorunu nedir? (portakalları ben bitirdim arkadaşlar, hele karpuz sürprizi müthişti
) altını çizerek yazayım. Powerade ve su / soda şişeleri. Neden yasak olduğunu bildiğimiz ve defalarca uyarıldığımız halde CP’den şişe ile çıkarız sonra da 100-500m sonra yere bırakırız? Neden yerlere jel paketlerini atarız? Bir değil, üç değil, on değil, onlarcası (umarım yüz değildir!) Koşarken o kadar üzüldüm ki, gerekli yerlere şikayetimi bildirdim, takipçisi oldum, bugün parkurun temizlendiği ile ilgili fotoğraflar paylaştılar…
Soyunma kabini bulamadım. Sırtımı döndüm giyindim. Benim ayıbım değil ortalıkta giyinip soyunmam ya. Bakmayı verin. Bunlar basit şeyler ama kesinlikle olmalı iki tane kadın/erkek soyunma kabin çadırı ve emanet vestiyeri…
Geçen yıl Beltur talan edildiği için aç kalmıştım. Bu yıl akıllandım, önce yemeğimi yedim, gayet de lezzetli ve güzeldi. Üzerine de Beltur’un expo alanındaki standından dönerini yedim. Önce içime oturdu, pahalı geldi sonra içine koyduğu et miktarını görünce saçmaladığımı fark ettim. Kasaptan çiğ olarak aldığımda zaten o parayı öderdim…
Bence geliştirilmesi gereken öncelikli konulardan biri ödüller ve plaketlerin kalitesi.
Kit, her zaman yazıyorum lütfen opsiyonlu olsun. Tişört israfına artık bir son vermek gerek… içinde kullanmayacağımız şeylerle dolu olması sadece biraz daha israf demek…
Patikalarda görüşmek dileğimle.
Sevgiler.