Maraton Dünya Rekoru

Sawe 27 Eylül’deki Berlin Maratonunda koşacakmış.

“Birçok kişi bu seferki hedeflerimin ne olduğunu merak ediyor olabilir. Londra’daki galibiyetimin ve 2’nin altındaki performansımın ardından, her zaman olduğu gibi kendimi en iyi şekilde hazırlamayı ve Berlin’e gelerek beni davet eden bu büyük etkinliği ve organizasyonu onurlandırmayı ve mümkün olduğunca iyi ve hızlı koşmayı planladığımı söyleyebilirim. O gün ne olacağını hep birlikte göreceğiz.”

4 Beğeni

Hava kirliliği doğrudan koşu süresine bir etkense Berlin havası Londra’dan temizdir .

Hava sıcaklığı Eylül de nasıl seyreder mevsim normallerinin üstünde olur mu yaşayıp göreceğiz.

2 Beğeni

Geçen sene koştum Berlin Maratonunda, 27-28 derecelere çıktı hava, PR için gelen çoğu kişi hayal kırıklığına uğradı, bir Adanalı olduğum ve Mersin sıcağında antrenmanlarımı yaptığım halde fenalık geçirdim, her yerde itfaiyeler su fıskıyesi yapıyordu, hepsine girdim, bayılan çoktu. Ertesi gün hava birden 13-14 derece oldu, tam bir hayal kırıklığı, bu işler tam olarak belli olmuyor, Berlin parkuru düz ve güzel ama parkur dışında da etkenler önemli. Bir çok etken bir araya geliyor ve kader ağlarını örüyor. @aktr

8 Beğeni