Latmos Ultra 2023

Merhaba arkadaşlar,

Koşmayı bırakmadığım sürece her yıl katılmak isteyeceğim 1 numaralı koşu Latmos Ultra olacaktır. Geçen yıl 17 K koşmuştum, bu yıl da ( bu sene eklenen ) 26 K koşusuna katıldım. 17 K ile 26 K arasında zorluk derecesi olarak çok fark yoktur. 17 K parkurunda sürekli olarak tırmanış var, 26 K parkurunda da özellikle Karahayıt köyünden sonra 8 km inanılmaz yıpratıcı geçiyor. Youtube videosu da çektim, orada da görebilirsiniz, köy ve çevresi muhteşem. Tarih içerisinde yaşıyorsunuz. Ama özellikle şunu belirtmek istiyorum, yarışa Bağarcık köyünden start aldıktan sonra ilk 4 km 'de hissettiğim ( videodan da anlaşılır ) sanki bizi sanal bir cennet köşesine bırakmışlar ve koşuyorsunuz duygusuydu. Tüm antrenmanlarımı bu parkurda yapmak isterdim. 26 K ile ilgili son bir şey daha söylemek isterim, yüksekten başlayarak aşağıya koşacağınızı sanıyorsunuz ama öyle olmuyor, bitmek tükenmek bilmeyen küçük çıkışlar ve inişler var. Zeminde ki kayalar ve bitki örtüsü de koşuyu inanılmaz zorlaştırıyor. İyi seyirler…

19 Beğeni

Harika bir yarışı daha geride bıraktık. Gecen yıl 45k parkurunu koşmuştum bu yıl ise yeni eklenen Latmos Medium Trail 26k parkurunda yarıştım.

Kısa bir süredir yarış raporu yazma denemeleri yapıyorum. LUM 26k yarış raporu linkini şuraya bırakıyorum. Umarım faydalı bir yazı olmuştur ve okurken keyif alırsınız.

Okuduktan sonra olumlu veya olumsuz eleştirileriniz benim için çok önemli yorumlarınızı bırakırsanız memnun olurum.

16 Beğeni

Ayaklarınıza sağlık. @nkoner
Keyifli bir Vlog olmuş. :+1:
İnsanın kendi ve tanıdığı kişileri böyle videolarda görmesi de bir hoş oluyor. :four_leaf_clover:

3 Beğeni

Ayaklarına, kalemine sağlık @ultrun . :call_me_hand:
Okurken ayağımın altındaki her bir taşı tekrar hissettim. :sweat_smile:
Yarış öncesi verdiğin gazla koşup (yürüyüp :crazy_face:), kürsüde yer almak güzel oldu doğrusu.

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim.

Hem yazı içeriği hem de 1.lik için sizi tebrik ediyorum. Birlikte Söke 'de yediğimiz yemeğinde 1.liğe katkısı olmuş mudur? :slight_smile:

2 Beğeni

Latmos gerçekten harikulade bir yarış. Mutlaka deneyimlenmesi lazım eğer Ultra seviyorsanız…

5 Beğeni

Ben de yarış raporumu biraz geç de olsa yazdım: 2023 Latmos Ultra 45K Yarış Raporu | Koşu Yazıları. Çok beğendiğim, çok güzel bir parkurdu. En kısa zamanda daha detaylı keşfetmek için tekrar gideceğim.

8 Beğeni

Harika bir rapor olmuş, yarışın sonlarına doğru sizinle karşılaşmak da benim için ayrı bir keyifti. Tebrikler.

2 Beğeni

Arkadaşlar, didimden kapıkırına (otobüs ile geleceğimden) ulaşım için kim ne önerebilir.

1 Beğeni

Bence Didim terminal yada gideceğin günü yazarsan o gün katılacak kişilerden destek almak gerekecek;Soru şu:
Latmos ultra 2024 için katılacak, ortak taksi,araç kiralama, birbirine destek olacak birileri var mı?

1 Beğeni

Latmos ultra 2024 için katılacak, ortak taksi,araç kiralama, birbirine destek olacak birileri var mı? ( didimden 12 nisan cuma günü öğleden sonra geçecek)

1 Beğeni