Koşuya yeni başladım ilk ayakkabı tercihim hangisi olmalı?

Herkese selam sınav senemde olmakla birlikte sürekli masa başı ders çalışmak ve hareketsiz kalmak beni üzüyordu ve buna bağlı olarak hem mental hem fiziksel anlamda iyi hissetmek amacı ile bu işe girdim ve 1 2 haftadır şehrimin iklimi el vermediği için haftada 2 gün olucak şekilde yürü koş tekniği ile uzun süre koşmaya alışıyorum veyahut çalışıyorum da diyebiliriz. Geçen senelerden kalma baya kötü durumda bir nike joyride kullanıyorum şuan ve geçenlerde aldıgım gündelik bir asics ayakkabasının rahatlıgına dayanarak alıcagım ayakkabının asics olması gerektiğini düşünüyorum.GT 2000 11,Novablast 3 modelleri arasında kaldım bu modeller arasından hangisini tercih etmeliyim veya sizin bir öneriniz olsa bu ne olurdu? Şimdiden teşekkürler.

1 Beğeni

Bir ayakkabıya yatırım yapmadan önce ayağın içe mi yoksa dışa mı basıyor, herhangi bir düz tabanlık var mı gibi sorularının cevabını bilmeni tavsiye ederim.

Ben yol için nike zoom fly 4 ve arazi için zegama kullanıyorum .

Başlangıç olarak yastıklaması fazla olan bir ayakkabı sakatlık çıkmaması için (diğerlerine nazaran) bence olabilir. Kesin değil düşüncem :wink:
Marka değil senin ayağının ayakkabıya uygunluğu bence önemli oda deneyerek olcak iş. Tecrübeler ile ayakkabılar şekillenebilir. Yani denemen lazım farklı ayakkabıları. 2 si arasında kalmışsan bence novablast.
Başladığın için tebriklerr, iyi koşular. Umarım eğlenirsin :slight_smile: