Koşuya katılmam sorun olur mu?

Merhabalar 22 yaşındayım, 4-5 aydır düzenli koşuyorum. 10 gün sonra yapılacak bir koşuya katılmak istiyorum ama hızım oldukça düşük (5kilometreyi 38dakika gibi bir sürede koşuyorum) Bir başarı beklentim yok ama bu tip şeylerin yarışlarda nasıl karşılandığını bilmiyorum ve bu bir tedirginlik yaratıyor. Sizce katılsam kötü karşılanır mı?

7 Beğeni

Selamlar,

Kendi capimda kosan birisiyim, resmi bir yarisa katilmadim, gayri resmi cok organizasyonda bulundum, Parkrun kosusunda son kosucu gelene kadar bekledik ki 5km yi 48 dakikada kosanlar oldu, bizde kimse kimseye kotu bakmadi. Size de kotu gozle bakacaklarini dusunmuyorum. Zaten yarisin verdigi adrenalin Ile daha hizli kosarsiniz eminim (ytd siz yine normal temponuzda kosun)

9 Beğeni

Harika!!! Bir hedef zaman ve mesafenizin olmaması Sizin daha zinde,kendinize zarar vermeden sağlıklı bir şekilde koşmanızı sağlar Hem böylelikle tedirginliklerinizi bitirmiş olursunuz ve tecrübe edinmiş olursunuz Sağlıcakla

5 Beğeni

Tabi istisnalar olacaktır. Geneli için konuşuyorum: 5kmyi, süreden bağımsız, koşan birisi olduğunuz için diğer koşucular sizle aynı yarışta koştukları için mutlu olacaklardır.

Sizi yadırgayan olmayacaktır. Fakat aradan çıkabilecek bir iki kişi olsaydı da, toplumun geneli tarafından asıl yadırganacak olanlar, onlar olurdu. Neredeyse herkesi geçecek başka birisi var. Burada en anlamlı ve güzel mücadele kişinin kendi en iyisi olma mücadelesi. Belki bundan bile bağımsız, sadece koşmak kendi başına çok güzel.

8 Beğeni

Hele Eskişehir’de hiç sorun olmaz.Ama diyelim, abartıyla diyelim ki; cık cıklamalar, ne kadar yavaş koşuyor bakışları vs vs.Hiç kimsenin yadırgaması, yargılaması ne keyfinizi kaçırsın ne başkaları ne der için kendinizi engellemeyin.
:+1:

9 Beğeni

Öncelikle hoş geldiniz. Arkadaşlar o kadar güzel cevaplar vermişler ki, söyleyecek pek bir şey kalmamış. Yarışta resmi süre sınırı varsa sonuna kadar kullanabilirsiniz. Ben yakın zamanda bahsettiğiniz tempoda maraton koştum, yarış sonuçları veren bir site baktım ama bulamadım. Eminim bu tempoda kısa mesafe koşanlar da vardır.

4 Beğeni