Koşucu Gözlüğü Önerisi

Merhabalar, malumunuz yaz geldi, ne kadar geç antrenman yapsak da bu yıl güneşe ciddi derecede maruz kalacağız gibi duruyor. Bu bağlamda güzel bir gözlük almak istiyorum, saat alırken de önceliğim kaliteydi, gözlükte de benzer şekilde, bütçe problemim yok iyi bir ürün almak istiyorum. Önerilerinizi paylaşabilirseniz çok mutlu olurum, iyi forumlar :slight_smile:

3 Beğeni

Almadan önce baya araştırdım ama firmaların kendi farklı teknolojik özellikleri oluyor bunları araştırarak veya sürekli farklı deneyimler edinerek seçilebilir bence. Çünkü herkese göre farklılık arz edebilir her şeyde olduğu gibi. Ben oakley sutro lite kullanıyorum genel anlamda kalite ve fiyat açısından kullanırken sıkıntı yaşamadım şimdilik. Belki deneyebilirsiniz. Görüş olarak koşuda hiç sıkıntı çekmedim. Özellikleri renk tonlarını harika filtre ederek gösteriyor bence.

2 Beğeni

Numaralı gözlük kullanan biri olarak ben çözümümü şöyle buldum öncelikle amaç güneşte veya gölgede kullanabileceğim bir ürün olmalıydı çünkü yedek gözlük taşımayı hiçbirimiz istemeyiz onun dışında da hafif olmalıydı…normal metal olmayan bir çerçeveye antirefle cam taktırdım rengini de açıktan kıyıya geçen mavi yaptım… Kullanışlı ve güzel oldu bence

3 Beğeni

Eger benim gibi hem yakin hem de uzak goremiyorsaniz ve hayatiniz boyunca gozluk kullanmak zorundaysaniz onerebilecegim tek model normal gozlugun uzerine giyilebilen Decathlon’un MH OTG 500 Quechua modeli. Turkiye’de buyuk ihtimal vardir, senelerdir hem kosarken, hem araba kullanirken, hem de normal hayatta kullaniyorum, benim gibi gozluk kullananlar icin hayat kurtaran bir gozluk, tavsiye ederim.

2 Beğeni

Ben de bir aydır araştırıyorum. Oakley güzel evet ama bence smith gözlüklerine bi göz at derim. Sporcu gözlüklerinde uzmanlaşmış bir firma. İzmir de yerleri olmadığı için alamadım. Smith Güneş Gözlüğü Modelleri - Powder Shop

2 Beğeni

Under armourın da özellikle camlı renkli gözlükleri spor için oldukça uygun. Oakleye göre fiyat performans

2 Beğeni

Böyke bir yurtdışı sitesi var renk şekil ve spor çelitliliği var

2 Beğeni

https://www.decathlon.com.tr/p/perf-100-siyah-bisiklet-gozlugu/_/R-p-326495?mc=8596767&c=S%C4%B0YAH

https://www.decathlon.com.tr/p/perf-500-light-hd-bisiklet-gozlugu/_/R-p-334175?mc=8648845&c=S%C4%B0YAH

ikisinde de hava kanalları var buğulanma için… 3 senedir severek kullanıyorum 100 modelini…

3 Beğeni

Harika öneriler, hepinize teker teker teşekkür ediyorum, inceleyip kararımı vereceğim :slight_smile:

3 Beğeni