Koşu Karikatürleri

Don’t run diyen bizler, koş diyen, koşan @ismaileren :rofl: Harika koşuyor

5 Beğeni

Fay hattı geçen coğrafyada bulgarian split gibi ayak egzersizleri tehlikeli :slight_smile:

3 Beğeni

Bayrak yarışında ekip çalışması

3 Beğeni
4 Beğeni

Nereden nereye…87 model pulse okuyan saat.

https://youtube.com/shorts/iQwYmR9I89c

Bu kanalın videoları geçmiş ve genelde Japon saatleri üzerine.Casio kavuruyormuş piyasayı.

5 Beğeni

Doğu Karadeniz daha bakir doğası olmalı.

Asfaltta bile güzel koşuyor, haber içeriğinde video mevcut.

4 Beğeni

Aslında sıcak fırsatta sayılabilir.
Ama biraz fazla sıcak :joy:

8 Beğeni

Balenciaga’yı Valencia ve aga kelimelerinden oluşan sahte veya esprili marka uydurması sandım . Fiyat kadar isim de tuhaf. Takunya da satan bir marka.

3 Beğeni
4 Beğeni

Su yüzmek içindir :slight_smile:
Gerekli uyarıları da yapmışlar, işe yüzerek giden İstanbulluların kısa haberi.

Boyumdan 3 kulaç ötesine kadar yüzemeyen biri olarak, videoda da dediği gibi, yüzme bilmeden yanında bu işi bilen olmadan, gerekli kondisyon olmadan vs özellikle boğaz gibi akıntıda yüzülmemeli.

12 Beğeni
6 Beğeni

Ptesi yani yarın diyete ve spora başlayacak kişileri motive edecek bir video ! Tabi ki bekar olanları :grinning_face_with_smiling_eyes:

https://youtube.com/shorts/Ij2jXo6_mqo?si=QIJ8v5_2szvaZCwb

1 Beğeni

Orası burası işte:d Üsküdar Harem Müthiş manzarası Ayasofya,Kız kulesi,Galata köprüsü Bu harikalar diyarında suya girmek çok güzel

Bende Eylül,Ekime kadar İstanbulun hemen hemen tüm boğazlarında yüzen biriyim Ekimden sonrada fırsat buldukça Güneye doğru inerim Boğaz suları gerçekten de farklı yerlerde farklı yoğun akıntıları olur Ve çok ça vapur geçer en çok ta vapurlara,gemilere dikkat edilmesi gerekir vapur ve gemi motorları sizi çekebilir

3 Beğeni

Daha once soyleyen olmus muydu bilmiyorum ama @yoldabirivar fotograflari hep aklima Master Roshi’yi getiriyor (affina siginarak, sonucta burasi, karikaturler sayfasi) . Antrenman bicimi filan da uyuyor… :smiley:

12 Beğeni

:d:d:d Söylemişlerdiiii hatta konu başlığı karikatür içerdiği için Roshi fotosu eklemeyi düşündüm Bu arada ben anime aşığıyım Death Note
Fullmetal Alchemist One Piece Great Teacher Onizuka Slam Dunk…Tavsiyede ederim
Dragon Ball animesinde (Songoku hocasıdır Master Roshi fena bir bir karekter)

4 Beğeni

Göz göremeyince gönül katlanırmiş
İstanbul boğazı suları temiz değil. Atık sular, boğazdan geçen gemilerin atıkları ve komşu denizlerden gelenler.
Video daki haber gibi çok örnek var .

4 Beğeni

Nasıl ki Bazıları çıkıp koşu kalbe,dizlere,eklemlere zararlı diyor Bunun yanına da koşunun zararlarını gösteren videolar,evraklar gösteriyor işte bu videoda böyle Her aktivitenin olumsuz görülen yerleri var Fazla dinlenmek tembellik yapar,Fazla spor kas erimesi (İyi beslenilmezse) Koşu var koşan var…Koşu bazı durumlarda bazı kimselere zarar verir Boğazda yüzmekte öyledir Bazı zamanlarda bazı yerlerde yüzülmemeli zararlı ve riskli Ben 30 yıla yakındır İstanbul boğazında yüzerim bazı günler geceli,gündüzlü

1 Beğeni

Bu video kirlilik ve pislikten bahsediyor .

1 Beğeni

Koşun zararlı olduğunu savunan videolarda sakatlıklardan,hastalıklardan bahseder dururlar…
Belirli zamanlarda belirli kişiler riskli deme sebebim Koşan bilir koşunun hangi koşullarda zararlı,faydalı olduğunu Boğazda yıllardır yüzenler bilir boğazın pis tarafını yosununu,poşetini ve temiz zamanını…
Boğazda görülen kir,yosun vs akıntı ile süpürülüp gider

Olimpiyatlarda olabilir emin değilim yüzücülerden biri kirlilik için gönderme yapmıştı

4 Beğeni