'Koşu Forum' Logo, T-shirt, Buff, Şapka

Doğru diyorsun aslında Serdar hoca, ben de rozeti daha çok spor çantama takarım diye düşündüm (yoksa t-shirt üstüne zaten olmaz herhalde ^^ )

Öncelik t-shirt te zaten, hayırlısıyla onu bi alalım diğerleri extra… Şapka, bere de mümkün tabii… :grin:

KF%20%C5%9Eapka

KF%20Rozet

KF%20Bere

4 Beğeni

Şapka ve tişört çok güzel. Rozet delik vs açıyor. Pek kullanışlı gelmiyor bana.
Tişört ve şapka vb ücretlerine bir kar marjı koyarak, artan parayı Kreosus’e aktarma fikrine sıcak bakar mısınız?

4 Beğeni

buff da olsa fena olmaz :slight_smile:

4 Beğeni

Koşu ile Forum kelimeleri farklı renkte olabilir.İnsan figüründeki düz olmayan kısımlar göze biraz rahatsız edici geliyor.Koşucu atlet, sprinter tarzı…Ama amator, yavaş, uzun mesafe hissine zıt.(Ne öneriyorsunuz yada daha iyisini yolla derseniz, malesef yapıcı, yaratıcı değil en iyide bile eksiz ne olabilir şeklinde bakiyorum).Logoda koşu forum yerine kısaltma simge daha logoya uygun olabilir, gs fb bjk gibi. Ellerinize sağlık

1 Beğeni

Forumda bilgiler paylaşılıyor, sorular soruluyor.Baykuş bilgeliğin simgesi.

2 Beğeni

Baykuş dövmesi yaptırmak isteyen birisi olarak ben memnuniyetle taşırım ama ne kadar uyumlu olur bilmem :slight_smile:

Şu da var, herkesin beğeneceği bir logo üretmek imkansıza yakın. O yüzden, ensede yıldız olsun da, gerisi önemli değil benim açımdan :slight_smile:

5 Beğeni

Merhaba tekrar. Logo üstünde biraz kafa yordum ve kırmızı yıldız bizi her yerde ve her üründe daha rahat temsil edebilir diye düşünüyorum. Ayrıca Da Vinci’nin de dediği gibi “simplicity is the ultimate sophistication” :slight_smile:

Bu vesileyle kırmızı yıldız üzerinde bazı çalışmalar yaptık arkadaşla. Tamamen amatör bir çalışma, sadece fikir vermesi için tasarladık. Eğer herkes Ok derse profesyonel hale kolaylıkla getirilebilir.

Sırt kısmı zaten herkes tarafından beğenilmişti. Göğüs kısmına da 3 farklı tasarım yaptık. İlla birisi sabit kalacak diye bir koşul da yok, yarıştan yarışa değiştirebiliriz. Yıldız profesyonel ve net olarak hazırlanacak, yazı tipi ve boyutu da ayrı bir anket konusu zaten :slight_smile:

Ben bunları da seçenekler arasına katalım derim. Siz ne dersiniz?

Selamlar

5 Beğeni

En soldaki çok şık olmuş gerçekten. :+1:

Merhaba,
Ben konvansiyonel olanı seçiyorum. Soldan 3. diyorum.

2 Beğeni

Koşu malzemesi yaptırma anketimiz Pazartesi sonlanacak. Eğer yaptıralım kararı çıkarsa alternatifler için tekrar bir anket yapar karar veririz.

1 Beğeni

En soldaki güzel olmuş :+1:

KF T-Shirt, şapka vs yapımına karar verilirse, yarış kayıtlarında kulüp/takım olarak Koşu Forum yazmamızın bi mahsuru olmaz herhalde? :upside_down_face::wink:

3 Beğeni

Hiç sorun olmaz . O bölüme yazılan takım vb adlar beyana esas . Koşu forum yazılması bizleri sevindirir.

3 Beğeni

İsteyenlerde KF kullanıcı isimleri de yazsa farklı olurdu sanki… :upside_down_face::wink:

t-shirt%20%C3%B6rnek%207
t-shirt%20%C3%B6rnek%208

4 Beğeni

Güzel haber… :+1: Fena da durmuyor hani. :wink:

KzUlt

4 Beğeni

Yıldız arkada daha güzel öndeki yazı daha küçük olursa daha iyi durur.

Çok güzel tasarımlar var arkadaşlara teşekkür ederim . Bu tasarımlar piyasadaki en kaliteli koşu kumaşına basılırsa,zevkle her ortamda giyilir . Evde yarışlardan verilen ,anı niteliğinde birçok tişört var ama kötü kumaştan dolayı giyilmiyor,Giyilenler var kumaşı kaliteli, bu işin sürekliliği veya kalıcı anı olması için kaliteli kullanışlı kumaşta olmalı diye düşünüyorum.Saygılar.

2 Beğeni

Merhabalar,

Bu işlerde çok becerikli değilimdir ama burasını çok sevdim. Ben de amatör tarzda bir logo yaptım, umarım beğenirsiniz. Sitede nasıl duruyor diye merak ettim, bir de öyle ekran görüntüsü attım :slight_smile:


12 Beğeni

Cok tesekkurler, elinize saglik. Bu baslikta baska denemeler de var. Guzel calismalar cikiyor gercekten.

2 Beğeni

Yine de en sevdiği müzik grubu RHCP olan birisi olarak mevcut logonun değişmesi beni açıkçası üzer :slight_smile: aslında hiç benzemiyorlar ama ben iki logoyu çok benzetiyorum.

5 Beğeni