oyleyse bantlarda anlik dagiliyor mu diyorsun? anliktsn ziyade bi 20-30 saniye hatta daha fazla sure toplayamiyor saat. yavasliyorum, duruyorum anca. bu yavaslamada durmada kalp atis hizimda dusmuyor, bu surede gayet normalim, bekliyorum normale donsun de devam edeyim diye.
acikcasi bu cikislara takilmamamak icin ugrasiyorum ama anlasilmasi icin ornek ile anlatayim. ornek 7 pace ayni tempo kosuyorum, nabiz 140, iyi hissediyorum, nefes dengeleniyor, nabiz 138-136 lara dusme egliminde, biraz tempo arttiyorum 140 a yaklasayim diyorum, dolayisiyla pace artiyor. hersey gayet guzel gidiyor bunu kosu icinde surekli takip ediyorum. mesela bugun 140 nabiz ile 7 pace altina inmis olacagimi umuyorum. birden 150 155 dur yavasla kalk ne pace kaliyor ne ritim. nabiz mi artti, ter mi, yoksa anlamadan hizlandi mi yavaslasam mi diye diye ugrasa ede berbat bir hal aliyorum.umarim aciklayabildim…
bende iki ssat var biri eski huawei ona baglanmiyor. yenisi ariza yapti serviste, ona baglaniyormus. en kotu direk telefona baglarim gerci o zaman da izleyemem. ama bant isini yine de deneyecegim. belki dogrusalligi tatmin eder surekli kullanirim.