Koşu ayakkabısı tavsiyesi başlangıç-orta

Merhabalar, vücut geliştirme antrenmanları yapıyorum ve yeni sabah koşularına başladım , antrenman ayakkabıları ile koşmak ayaklarımı çok rahatsız ediyor , Hatayda olduğum için mağazalara gidemiyorum bütçem maksimum 6k civarında , internetten Asics Gel Contend 9 marka 46 numara ayakkabı aldım fakat küçük geldiği için iade ettim ve 47 numarasını bulamadım. Aşırı rahat ve kaliteli ayakkabı tavsiyelerinizi alabilir miyim?

hız yapma yada hızlı olma amacınız yoksa tavsiyem
nike invinceble 3 ,infinity run 4
asics novablast 4 .nimbus 26
skechers go run ride 11
new balance rebel v4 , 1080 v14

2 Beğeni

Yanıtınız için teşekkür ederim :pray: hız yapma gibi bir düşüncem yok jogging düşünüyorum , maksimum yastıklamalı rahat bir ayakkabı önceliğim olacaktır , sadece nimbus 26 yı inceledim diğerlerine bakma fırsatım olmadı onları da inceleyeceğim :pray:

2 Beğeni

Nike invincible , novablast 3 veya 4 , gel nimbus . Invincible alacaksan yarim numara buyuknal eger bir numara buyuk alirsan taban cikiyor surekli tam numarani alirsansa uzun süre sıkar ayagini

2 Beğeni

Teşekkür ederim hocam novablast 4 veya nimbus 26 alacağım , bana en uygun olanlar bu ikisi galiba

2 Beğeni

Tekrardan merhabalar, uzun bir araştırma sonucunda iletmiş olduğunuz modellerde 47-48 beden-renk stoğu bulma sorunu yaşadım Kasım indirimlerinde iyi bir fiyatla Under Armour Velociti Elite 2 ayakkabısını beğenerek satın aldım. Henüz elime ulaşmadı, birkaç güne kargonun geleceğini umuyorum. Bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim :pray:
@aktr @mtvhistory

2 Beğeni

Hayırlı olsun yarış ayakkabısı almışsınız kullanırken biraz dikkat edin sakatlanmayın iyi günlerde kullanırsınız inşallah

1 Beğeni

hayırlı olsun , adidas Evo sl ve Boston 12 ve Nike vomero incelemeye değer , başarılar dilerim

1 Beğeni

Hocam dikkat etmem gereken şeyler nedir biraz açabilir misiniz , yarış ayakkabısı ile hafif tempolu koşular gerçekleştirmek çok sakıncalı olur mu ?

Biraz da ileriye dönük olarak almak istedim aslında , ama bu ayakkabı ile günde 6-7 km tempolu koşu yapma gibi bir düşüncem var

Hocam tempolu koşu için sorun yok ancak hafif tempo için pek uygun değil içerisinde karbon plaka var buda ayakkabının daha fazla enerji dönüşümü sağlayacağı ve size hız kazandıracağı anlamına gelir. Yani hafif tempo ve yeni başlayanlar için pek uygun değil

1 Beğeni

Sakatlık yaratması muhtemel. Biliyorum hevesinizi kıracağım ama eays run için uygun değil pek güzel bi ayakkabı ama agresif bir koşuya neden olabilir gibi. Bence novablast 4leri degerlendirmeniz sizin açınızdan daha iyi olacaktır

1 Beğeni

Yok est heves kırmadınız değerli bilgilendirmeler için teşekkür ederim , novablast 4 için 47 numara bulamadım hiçbir yerde , gel kayano 31 baktım o da içe basanlar içinmiş , ben nötr pronosyon ayakkabı bakıyorum o yüzden o da elendi , nike ta kullanmak istemediğimden beğenebildiğim tek model bu oldu ( Salomon Aero Glide 2 dışında o ayakkabıda da beden sorunu yaşadım) , hazır indirim varken alayım dedim

Öyle bir ayakkabı aldıysam sanırım daha hızlı koşmaya yavaş yavaş alışmalıyım :joy:belki de sürecime destek katar bilemiyorum ama dikkat edeceğim koşarken :pray:

aldığınız model Jogging ayakkabısı yada günlük koşular için giyilmiyor daha doğrusu yarış günleri yada tempo hız antrenmanları için giyenler var
jog için size tavsiye edilenler daha uygun aldığınız ayakkabıyi arada giyersiniz
bu arada plakalı ayakkabılar bazı koşucularda diz ağrısı yapabiliyor,ağır leg presler squat lar yapıyorsanız ona göre giyersiniz , plakalı yani yarış ayakkabılarını 10 günde bir giyiyorum

1 Beğeni

Bi gelsin deneyin olmadı iade edersiniz o zaman yardımci oluruz

1 Beğeni

Tekrardan merhabalar hocam ayakkabı geldi ama dediğiniz gibi benim için fazlasıyla ileri seviye bir ayakkabı o yüzden iadesini yaptım , fakat şuanda alacak ayakkabı bulamıyorum ayağım 30.5 cm önerdiğiniz ayakkabıların hiçbirinde beden bulamadım , nike mağazası online alışverişleri kapattı zaten oradan da imkanım yok başka model tavsiyeleriniz var mıdır yastıklaması çok iyi olan ?

Novablast 5 beklemeli miyim sizce ?

barcin .com isimli sitede büyük numara size tavsiye ettiğim modeller var 48.5 numaraya kadar var , bana göre NB5 almaya değer ama fiyatı düşene kadar beklemeye değer bir model