Hocam 30.5 cm ayağım markadan markaya numarası değişiyor nike ta 49 a geliyor under da 48 e ayakkabıya bakmadan önce genelde tabloya bakarım 30,5 neye denk geliyor diye
Feci zor bulmak ama bakıcam buldukça link atarım
Arkadaşlar iyi geceler. Harika bir ayakkabı ayrıca sepete atınca %10 indirim ile 6299 lira gibi bir rakama geliyor.
Adidas’ın kendi sitesinde ayakkabı 10.000 TL
Sağolasın hocam eksik olma ben asla bulamıyorum , nike pegasus 41 , asisc novablast 4 , salomon aero glide 2 , skechers go run ride 11 bunlar beğendiğim ama beden bulamadığım modeller maalesef ki
Teşekkür ederim hocam büyük beden de yok bunda maalesef ki
https://www.a101.com.tr/giyim-aksesuar/salomon-running-aero-glide-2-l47427100-erkek-spor-ayakkabi-siyah_p-26051533 47,5 var.
https://www.a101.com.tr/giyim-aksesuar/salomon-road-running-shoes-aero-glide-2-l47524300-erkek-spor-ayakkabi-cok-renkli_p-26051526?s=48 48 no
Teşekkür ederim hocam az daha piyasayı araştırıyorum , adidas adizero evo sl modeli bulmaya çalışıyorum bulamazsam bikaç gün içinde sizin attığınızı alacam
Herkese tekrar merhaba, durum güncellemesi yapmak istedim. Büyük beden koşu ayakkabısı bulmak gerçekten çok zor, özellikle de internet üzerinde. Aero Glide 2’yi satın aldım ve çok memnunum. Emeği geçen herkese , @mtvhistory @fatih44 @aktr özellikle sizlere çok teşekkür ederim. Aynı ayakkabıyı almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim yastıklaması çok iyi
Mükemmel tercih iyi günlerde kullanın
Merhaba, yarın Skechers 'ın aşağıda link verdiğim modeline gidip bakacaktım. Çünkü kalıpların farklı olduğunu okudum o yüzden mağazada denemek istiyorum. Ancak sizin bahsettiğiniz Razor4 modelini gördüm. O da aynı fiyatmış. Şu an Salomon aero glide 1 ve Saucony axon 3 kullanıyorum. Çevremde veya sosyal medyada hiç Skechers kullanan da görmedim açıkçası, bu sebeple soruyorum. Razor 4 'ü de beğendim.
Siz o modeli kullandınız mı alınır mı?
Teşekkür ederim.
https://www.skechers.com.tr/p-go-run-supersonic-max-a-t-erkek-siyah-kosu-ayakkabisi-246087-blk
merhaba, skechers go run ride 11 gecen yaz aldım günlük koşu için giyiyorum herhangi bir şikayetim yok tavsiye edilir bir ayakkabı. Razor 4 için araştırma yaptım ve almadım. Tempo trainer sınıfında hız ayakkabısı ve hızlı bir ayakkabı (yorumlara göre) bir cok inceleme okudum ve seyrettim. Vazgeçme nedenim orta taban sertliği , sizin giydiğiniz aero glide orta tabana yaki n sertliği var. Aero glide dan memnunsaniz size uyacak bir ayakkabı, linkeki ayakkabıya alternatif gerekirse trendyol da indirimde puma magnify nitro 2 (satıcı trendyolun kendisi )bakın
razor 4 alir yada denerseniz kisa bir inceleme rica ederim
Selam,
GoRun Ride 11
GoRun Supersonic Max
modellerini denedim ancak beğenmedim. Ride 11 'de çok fazla taban desteği var, ayak tabanını çok fazla sarıyor. Supersonic Max ise yaz ayları için uygun değil. Razor 4 'ü aldım, nasıl olduğu ile ilgili sizi bilgilendirmeye çalışacağım.
Selamlar, teşekkürler.
merhaba , bu ayakkabının yorumlarında bir yada yarım numara küçük alın diyor sizin tecrübeniz nedir ayrıca orta taban sertliği yol ayakkabılarına yakın mı ?
Başlangıç/orta seviye için On Cloudmonster model koşu ayakkabısını tavsiye eder misiniz?
RR ayakkabıyı incelemiş 89 experts puanı var.Giyeceğiniz yol parkur taşlı topraklıysa tabana sıkışır.Taban yastıklaması kullanılan köpüğün özelliği ile değilde mekanik ve geometrik yapıyla işlev görüyor hızlı koşayım derseniz yastıklama yetersiz kalabilir , ayakkabıyı giymedim ve yazdığım sakıncaları nedeniyle de tercih etmem
17.600 kullanıcı da 9,2 puan vermiş.Kullanıcı deneyimi için iyi bir ortalama yakalamış sanki.Sizin bahsettiğiniz handikaplar belki realitede sorun olmayabilir.Çünkü bu kadar yüksek puan almak zor geldi bana.Satış noktası var mı bildiğiniz?
benim kostugum parkur küçük taşlı kiremit mıcır ,superblast 1 ve alphafly 2 tabanina giriyor ( defalarca tecrube ettim ) yol düz ve pürüzsüz yüzey değil benim parkura tabani delikli yada boşluklu ayakkabılar uymuyor
Puan konusu hakkında şöyle bir eleştirim var , yeni yada farklı olan ayakkabılar kıyaslama yapılmaksızın over hyped olabiliyor
online olarak laces.com.tr satıyor sanırım
Yarim numara kucuk alin ki tirnak sorunlari yasayin mi istiyorlar acaba? Sahsen pek onermeyecegim. Ne zaman kucuk no ayakkabi ile kossam tirnak sorunu hemen buluyor beni. Sizde nasil durum bilemiyorum…
adidas sitesinde ve başka site yorumlarinda küçük numara tercih edilmesi gerekir şeklinde yorumlar var .Tom Evans tasarımı böyle yapmış diyenler var . adidas markasinda 43 1/3 giyiyorum . biri 42,5 olacak sekilde siparişi vereyim
edit : ayakkabı ucunu baş parmağıma temas etmeyecek sekilde numara seciyorum