Koşmaya başladım

Merhabalar arkadaşlar, yaşım 40 ve koşmak istiyorum. İlk idmanım da 3k koştum, 2. İdmanım da 10k koşdum.verilerimi paylaşıyorum, her türlü öneriye açıgim.

4 Beğeni

Benim İlk başladığım zamandan daha iyi sizinn veriler. Tebrikler.

1 Beğeni

Teşekkür ederim, koşu hakkında hiç bir bilgim yok desem yeridir.haftada 3 gün koşmayı planlıyorum.var mi tavsiye edeceğiniz hususlar. Neyi nasıl yapmalıyım

Gayet güzel Daha nicelerine Sağlıcakla

2 Beğeni

Öncelikle tebrik ederim. Kendimi gördüm sizde. Yaşım 42. Bende 2 sene önce başladım koşmaya. Umarım motivasyonunuz artarak devam eder. Bende öyle oldu.
Bende yeni sayılırım ama öncesinde bir kardiyoloji muayenesine girmenizde fayda var. Birde ilk başlamaya göre gayet uzun koşmuşsunuz. Ben iki dakika bile koşamayanlardandım. Ben daha yeni yeni 10 km leri koşuyorum günlük koşularımda. Daha önce koşamayacağımdan değil, yüksek nabız ile koşmak istemediğim için. Belki de ben yavaş ilerledim bilmiyorum. Birden bire koşuya başlanıp bu nabız ortalamalarında koşmaya dikkat edilmeli. Tekrar tebrikler. Birde bağımlılık yaratıyor ona da dikkat etmek gerek :grinning:

3 Beğeni

Teşekkür ederim, aslinda uzun mesafe tur bisikleti ile seyahat ediyorum.yani sporun bisiklet tarafındayım. Koşu ya yeni başladım ama sporun içindeyim diyebilirim. 10k yi Hafif tempo koşmaya çalıştım. İlk idmani yüksek tempo kostugum için 3k da zorlanmistim.artik yavaş tempo ve uzun km koşmak istiyorum.

2 Beğeni