Koşarken kaval kemiği ağrısı

Merhaba arkadaşlar. Sırf bunu sormak, daha önce başına gelenlerden çözüm ve tavsiye almak için üye oldum. Çok hareketsiz bir hayatım olduğu için göbek eritmek ve spor maksatlı koşuya başlıyorum havalar ısınınca. Sorunum zaten belirttiğim gibi koşarken çok hızlı şekilde kaval kemiklerimin ağrıması. Yapay zeka ve Google a sorunca ayağını sert vuruyorsundur yada yeteri kadar ısınmamışsındır falan diyor. Ama gerekli ısınma hareketlerini bilemiyorum. Askere gitmeden önce hayalet gibi adım atardım. Çok hafif ve sessiz ama askerden veri ayaklarımı yere vuruyorum. Yardımcı olsun siye asics in jel tabanlı ayakkabılarından aldım ama yok. Çok kısa sürede acıtacak şekilde kaval kemiklerime ağrı geliyor devam edersem ertesi güne kadar kemiklerimde yürüyünce bile açı hissediyorum. Nasıl kurtulabilirim arkadaşlar. Isınma hareketleri neler. Ayrıca yeni başlayanlar için spor koşusu köpekten kaçar gibi bir koşu mu olmalı yoksa hızlı hızlı ama kısa adımlarla tempolu gibi mi olmalı? Şimdiden teşekkürler.

Forumda “Shin Splints” diye aratin, cok fazla sey bulacaksiniz.

Kisa ve oz: daha yavas daha az kosun… Agrinin ustune cok gitmeyin.

Son sorunuzun cevabi, yaninizdaki arkadasinizla nefes nefese kalmadan normal sohbet edebilecek hizda kosmalisiniz.

2 Beğeni