Konya Ultra Trail 2026

Sen de geliyorsan direkt belediyeye yazayım abi. Duş ve su yoksa da getirtelim. (Çadır kamp alanı ile ilgili genel bilgi istedim. Belki direkt buraya yazarlar)

3 Beğeni

Bu sene gelemem seneye gelirsem seyyar jakuzimi alırım yanıma :smiley::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face:

3 Beğeni

“Samet bey ilginiz için çok teşekkürler bunun için sizden ricamız kısa bir süre daha beklemeniz bunlarla alakalı çalışmamız devam ediyor en kısa sürede bu sonuçlanmış olacak servis tuvalet gibi konularla alakalı size geri bildirim yapacağız”

5 Beğeni

Kayıt koşulları sayfasında şöyle bir alan varmış. Yeni fark ettim. Kit içeriği belli gibi.

Kayıt ücreti aşağıdaki listelenmiş maddeleri kapsar;

• Göğüs numarası

• Teknik Yarış T-Shirt

• Zaman ölçümü

• CP noktalarında yiyecek içecek desteği ve ilk yardım

• Organizasyon öncesi makarna partisi

• Koşu sonrası yemek ve dinlenme alanı

• Koşuyu başarılı bitiren katılımcı madalyası

• Yarış kiti (Kit içeriği; katılım bilekliği, drop bag, enerji jel, yağmurluk, havlu, şapka, çanta, magnet, buff, geleneksel kenevir helvası, her katılımcı adına bağışlanmış bir fidan ve sertifikası)

6 Beğeni

Organizasyon içerisinde Mehmet Arslan var, iyi bir koşucu ve insandır. Eskiler kendisini parkurlardan tanıyacaktır. Müsait olsaydım mutlaka gitmek istiyordum, onun dahil olduğu bir iş iyi olacaktır, ama bu sene nasip olmadı.

7 Beğeni

Organizasyondan gelen cevap “Samet bey merhabalar etkinlik için çadır alanı olacak bu alan da mobil tuvalet imkanı ve su imkanı olacak Duş için şuan maalesef net bir cevap veremiyorum sormuştunuz bilginiz olsun”
Edit: Merkezden servis varmış. Otogardan yokmuş

7 Beğeni

Konya’da ilk özel yol yarışını ben yapmıştım. ( Kırmızı Pabuçlar )
Konya Kent Ormanları Koşusu diye federasyon takvimine de dahil edilmişti.
Pandemi nedeniyle sönük kaldı ama harika iş çıkarmıştık.
Konya için yapmıştım. Bugün gelinen noktadan çok memnunum.
Tüm Konya etkinliklerinin arkasındayım. Spor Konya’nın kötü iş çıkardığını göremezsiniz.
Parkur da muhteşem. Zaten yıllardır koştuğumuz rotalar. Rotayı zaten yerel sporcular hazırladılar.

Yarışmanın alt yapısı Ultra Trail camiasının tanıdığı insanlar tarafından hazırlandı. (Cemal Ünlü, Mehmet Arslan, Fevzi Çelik ve diğerleri)

Hiç bir tereddütünüz olmasın. Ben de gönüllü olarak parkurda hizmet edenler arasında olacağım. Bu yarışmada koşmak bize düşmez. Biz misafirlerimiz için koşuşturmaya çalışacağız.

25 Beğeni

antalyadan gidecek olan var mı otel olarak hangisi daha iyidir çadır alanı nasıl

1 Beğeni

Su olaya bakisiniz nedir?

1 Beğeni

Bu konuyu konuda doğrudan ifade etmesem de bu yarışla ilgili açmıştım. O sıralar bir de Amanos Ultra’da Garmin saat hediye ediliyordu.

Şahsen olaya bakışım olumsuz.

2 Beğeni

Şimdilik yarış bir trajediye dönüşmüş gibi.13 ncü km civarı parkur ayrımlarında görevli veya yönlendirme tabelası yokmuş,74 koşanların çoğu kısa parkura girip finişe gelmişler ve yarış bitmemiş tabi ki.Ayrım için Tabela koyduklarında ısrar etmişler ama bölgeye gittiklerinde tabela yokmuş,o ayrıma bir görevli koymak çok mu zor geldi,veya para ödülünü bol dağıtıp kaynak ayıramadılar mı :rofl:

6 Beğeni

Saatlerinde rota yok muymuş arkadaşların acaba? 3 saat boyunca yanlış yönde koştuğunu anlamamak tam bir trajedi olmalı gerçekten.

4 Beğeni

3 saat boyu koşmamışlar,zaten 1 saat koşup finişe gelince olay çıkmış ortaya,anlamışsındır inşallah

2 Beğeni

Cp1. 20k cp1- 45k cp1 -70k cp1
Cp2. 20k cp2- 45k cp2
Cp3. 45k cp3-70k cp2
Cp4. 20k cp3-
Cp5. 20k cp4-45k cp 4-70k cp3

Yarışmadığımdan bilmiyorum ama her cp için, koşucu kendi kategorisinde kaçıncı cp’de olduğu yazsa kazara rota şaşmasında “ben en son 4. Cp’deydim, nereden 6.cp ye geldim yada kategorimin yer aldığı cp burası değil” diyebilir.

Bu yarışta olan yukarıda yazdığım gibi olmayabilir, genel bakış.

Rotalı saatler güzel tedbir.
@muyu ödül miktarı yükseldikçe saatten de veri alma,teyit gerekli bence.

3 Beğeni

Yanılıyorsunuz. Yanlış yöne giden koşucular 3 saatten fazla yanlış yönde koşmuşlar. Sonuçlar sayfasındaki CP noktaları ve isimlerin strava kayıtlarından teyid edebilirsiniz.

Ancak rotada yanlış yöne girdikten bir süre sonra tekrar rota üzerinde koşarsanız saat her şey yolundaymış gibi davranıyor. O yüzden anlamamış olabilirler. Her türlü trajik bir durum tabi.

4 Beğeni

Tabela vardır, ama ödül tabelayı yok edebilir…

13 Beğeni

Tam da bu konu dusunduklerimden biriydi. Ki birseyler yasanmistir demiyorum. Ama olsa da sasirmam, yarismaci ve bu yaris ozelinden bagimsiz. Kaldi ki isin yas grubu odul listesi de varmis. Onu ra da bir baska paylasanin odul storysi ile gordum.Yas grubu ilk 3 e 10-9 ve 8 bin veriliyormus. Su olcekte odulu İstanbul maratonu vermiyor. Bi bildigim Mersin maratonu var. Cok yanlis anlamis Konya belediye olayi bence…

İsin rota kismini ve kaybolmalari asla anlayamiyorum ama.70k kosan adam bi sekilde parkuru sadece isaretler ile kosmayacak. Yanlis yonlendirme olsa bile… Neyse mutlaka dertlerini anlatacaklardir. Onlardan da dinleyecegiz muhtemelen.

3 Beğeni

Tabela yokmuş,hatta görevliler tabela var demişler ,tabelanın olduğu km.ye gidince tabela yok olmuş :rofl:,Tabela koymuşlardır,insan veya hayvan unsuruyla tabela yok olmuş olabilir ama o sapağa bir görevli dikilemez miydi,oraya giden insanların emeğine yazık

5 Beğeni

Evet birçok arkadaş bu durumdan şikayetçi. Sanırım hepimizin aklına gelen ilk şey arkadaşlar. Art niyetli birinden şüpheleniyorum açıkçası. Uludağ ultrada da koşarken bazı yerlerde özellikle işaretler koparılıp yere atılmıştı ama onu yarışçıların yaptığını düşünmüyorum. Organizasyona bildirdim hemen. Gelip düzeltme yapmışlar sağ olsunlar. Özellikle zeyniler iniş kısmında.

İşin içine para ödülü girince insanlar her şeyi yapabiliyor maalesef. Umarım içimizde böyle kalitesiz insanlar yoktur ya. İyi düşünmeye çalışalım.

4 Beğeni

Diskalifiye olan atletlerden biri Murat Kaya, tecrübesi ve sporculuğu üst düzeyde bir kişi. 1.cp yi önde geçmiş görünüyor, bir şekilde rotadan saptığında yakınında diğer koşucular olmalı, görüp uyarmamışlar mı?

3 Beğeni