Konya Ultra Trail 2026

Sen de geliyorsan direkt belediyeye yazayım abi. Duş ve su yoksa da getirtelim. (Çadır kamp alanı ile ilgili genel bilgi istedim. Belki direkt buraya yazarlar)

3 Beğeni

Bu sene gelemem seneye gelirsem seyyar jakuzimi alırım yanıma :smiley::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face:

3 Beğeni

“Samet bey ilginiz için çok teşekkürler bunun için sizden ricamız kısa bir süre daha beklemeniz bunlarla alakalı çalışmamız devam ediyor en kısa sürede bu sonuçlanmış olacak servis tuvalet gibi konularla alakalı size geri bildirim yapacağız”

5 Beğeni

Kayıt koşulları sayfasında şöyle bir alan varmış. Yeni fark ettim. Kit içeriği belli gibi.

Kayıt ücreti aşağıdaki listelenmiş maddeleri kapsar;

• Göğüs numarası

• Teknik Yarış T-Shirt

• Zaman ölçümü

• CP noktalarında yiyecek içecek desteği ve ilk yardım

• Organizasyon öncesi makarna partisi

• Koşu sonrası yemek ve dinlenme alanı

• Koşuyu başarılı bitiren katılımcı madalyası

• Yarış kiti (Kit içeriği; katılım bilekliği, drop bag, enerji jel, yağmurluk, havlu, şapka, çanta, magnet, buff, geleneksel kenevir helvası, her katılımcı adına bağışlanmış bir fidan ve sertifikası)

6 Beğeni

Organizasyon içerisinde Mehmet Arslan var, iyi bir koşucu ve insandır. Eskiler kendisini parkurlardan tanıyacaktır. Müsait olsaydım mutlaka gitmek istiyordum, onun dahil olduğu bir iş iyi olacaktır, ama bu sene nasip olmadı.

7 Beğeni

Organizasyondan gelen cevap “Samet bey merhabalar etkinlik için çadır alanı olacak bu alan da mobil tuvalet imkanı ve su imkanı olacak Duş için şuan maalesef net bir cevap veremiyorum sormuştunuz bilginiz olsun”
Edit: Merkezden servis varmış. Otogardan yokmuş

7 Beğeni

Konya’da ilk özel yol yarışını ben yapmıştım. ( Kırmızı Pabuçlar )
Konya Kent Ormanları Koşusu diye federasyon takvimine de dahil edilmişti.
Pandemi nedeniyle sönük kaldı ama harika iş çıkarmıştık.
Konya için yapmıştım. Bugün gelinen noktadan çok memnunum.
Tüm Konya etkinliklerinin arkasındayım. Spor Konya’nın kötü iş çıkardığını göremezsiniz.
Parkur da muhteşem. Zaten yıllardır koştuğumuz rotalar. Rotayı zaten yerel sporcular hazırladılar.

Yarışmanın alt yapısı Ultra Trail camiasının tanıdığı insanlar tarafından hazırlandı. (Cemal Ünlü, Mehmet Arslan, Fevzi Çelik ve diğerleri)

Hiç bir tereddütünüz olmasın. Ben de gönüllü olarak parkurda hizmet edenler arasında olacağım. Bu yarışmada koşmak bize düşmez. Biz misafirlerimiz için koşuşturmaya çalışacağız.

24 Beğeni