Kış için Ayakkabı ve Yağmurluk Önerisi

Bonatti az önce intersporttan kargo ile geldi bana gelen ürün böyle ,salomon sitesinde gördüğüm faklı, yağmurluk çok çok hafif , kumaş gürültülü belki break in olunca yumuşar sesi kesilir , yarı fiyatına satılan decathlon ile neredeyse kesim olarak aynı,bel ve kol lastikleri aynı fakat decathlonun kapşon daha başarılı,bonattinin kapşon kafayı tam sarmıyor
benim aldığım

salomon kendi sitesi
image

image

1 Beğeni

Modelleri mi farklı acaba ikisinde de model ismi aynı mı

en basit tabirle yeni kasa eski kasa mı anlamadım.güncel model benim aldığım sanırım siteye bir daha baktım aynı model var
image
image

edit bir önceki mesajda yer alan model hidrasyon suluk destekli

1 Beğeni

Bonatti her sezon renk/resen değiştiriyor. Malzeme aynıdır bence. Bonatti Trail mı yoksa standart bonatti mi aldınız?

1 Beğeni

Bonatti waterproof yani standart olanı almışım . Trail olanla kumaşı faklı yazıyor salomon’un sitesinde trail 20/20 K standart 10/10 k kumaş.ayrıca trail kumaşında şu ibare var ‘’ Japon PERTEX® kumaşı sadece gerçekten hafif olmakla kalmaz, aynı zamanda sizi kuru ve rahat tutmak için su geçirmez (20k/20k).‘’ standart olanda ise bu özellik yazmıyor

Aynen, trail çok farklı :+1:

1 Beğeni

Forumda okuduğum yorumlarda beğenilen trail modeli sanırım , iade edip trail olanı için beklerim.

1 Beğeni

Trail olan modeli her konuda ihtiyacı karşılar. Yarışların da standartlarına uygun. İntersportta indirimli vardı, bakabilirsiniz.

2 Beğeni

teşekkürler, nefes alma ve terletmeme diğer yağmurluklara göre fark edilir mi ?

1 Beğeni

Hocam bu ürün nefes almıyor, yağmur dışı kullanım çok mümkün olmaz. Bu tarz yağmurluklarda durum bu.

1 Beğeni

Ama nefes almıyorsa marmot gibi sırılsıklam yapar içini terden?

Aynen hocam yapabilir. Bu tarz ürünleri yanınızda taşıyıp yağmur esnasında giymeniz yağmur bitince çıkarmanız lazım. Gündelik ürün olarak kullanılacak bir ürün olmadığını düşünüyorum.

2 Beğeni

Üst vucudu yağmurdan koruyor , şortun ıslanmasını nasıl engelleriz panço gibi giysilerler mi ?

Tercih edilirse uzun yağmurluk kullanılabilir ama ben şahsen koşuda tercih etmezdim. Koşu konforunu ciddi anlamda bozacağını düşünüyorum. Hem yağmurdan korunup hem de rahat koşabilmek için genelde hafif ve rahat ürünler tercih ediliyor.

2 Beğeni

Salomon Bonatti Trail Erkek Yağmurluk - Kırmızı 2XL 4.999 tl şuan en uygun fiyat sanırım.

Ben spx sitesinde 3 ürüne %50 indirim varken almıştım 4.000 tl ye gelmişti.

1 Beğeni

Hocam 2XL olması biraz sıkıntı sadece :slight_smile: