Kelvin Kiptum trafik kazasında öldü

Haberi alttaki linkten okuyabilirsiniz.

İnsanın aklına çeşit çeşit komple teorisi gelmiyor değil.

Neyse. Allah rahmet eylesin

7 Beğeni

Koçu Hakizimana da kazada ölmüş, yaralı 3. bir kişi hastaneye kaldırılmış, akşam 11’de olmuş kaza.

2 Beğeni

Rus haberlerinde okuduguma gore kendisi direksiyon hakimiyetini kaybetmis ve agaca carpmis, yanindaki kiz arkadasi yogun bakimda, antrenoru ve kendisi vefat etmis. Allah rahmet eylesin.

2 Beğeni

Sansasyonel bir haber gerçekten, bu sene farklı şeyler göreceğiz derken, üzücü oldu. :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

R.I.P Kelvin.

Hayat çok acımasız. Daha 6 ay önce maraton dünya rekoru kiran ve çok rahat 2 saat altına ineceği öngörülen daha 24 yaşındaki Kelvin Kiptum Kenya’da geçirdiği trafik kazası nedeniyle vefat etmiş.

Gerçekten şok verici üzücü haber.

1 Beğeni

Rotterdam’da 2 saat alti gelir mi diye heyecan yapmistik…hatta finish’te guzel bir yer kapma planim bile vardi…hayatin acimasizligi, 25 yasinda bu kadar potansiyelli bir sporcunun kazada vefat etmesi…

1 Beğeni

Gerçekten çok üzücü. İnsan diyecek söz bulamıyor. Allah rahmet eylesin.

1 Beğeni

Dili, Dini, Rengi, Irkı Ne Olursa Olsun Genç Ölümlerine Çok Üzülüyorum Beni Çok Etkiliyor (İş Arkadaşım 25 Yaşında Yanımda İş Kazasında Ölmüştü). Hele Birde Böyle Başarılı Biri Olunca Daha Çok. Yakınlarına ve Hayranlarına Taziyelerimi Sunuyorum R.I.P Kiptum

4 Beğeni

Yalan haber olmasını umdum ama değil. Kısa süre hayatına seneler sonra bile hatırlanacak bir dünya rekoru ve koşu kariyeri bıraktı. Bu sene kipchoge ile birlikte koşu tarihine geçecek bir rekor bekliyorduk oysaki tanrının planı başkaymış.

1 Beğeni

Allah rahmet eylesin Yakınlara metanet versin

1 Beğeni

gerçekten yıkıcı bir haber… huzur içinde uyusun

2 Beğeni

Maraton tarihine geçmesine kesin gözüyle bakılan bir sporcunun, genç yaştaki bu trajik ölümü tüm atletizm severleri şok etti gerçekten. Allah rahmet eylesin.

2 Beğeni

Uzun zamandır bu kadar şok edici bir ölüm haberi almamıştım, okuduğuma inanmakta çok zorlandım. “2 saat altı koşacak, olimpiyat altını alacaktı, daha nice yarışın ikinci yarısında uçup gidecek, daha ne rekorlarını görecektik” gibi bencilce bir yerden karşıladığımı farkedince önce utandım, bir süre sonraysa aslında başka bir yerden acıdığını farkettim.

Murakami’nin, olimpiyatlara hazırlanan ve trafik kazasında hayatlarını kaybeden yirmili yaşlarındaki iki maraton koşucusu için yazdığı aşağıdaki satırlar geldi aklıma.

Gerçekten de, hayal edemeyeceğimiz seviyede fiziksel ve zihinsel dayanıklılığa ve kim bilir ne büyük hedeflere sahip bu adamın ümitlerinin, rüyalarının, planlarının da ölümüyle birlikte yok olup gittiğine inanmak çok güç. Beni asıl üzenin hayatın ne kadar acımasız ve kırılgan olduğunun bir tokat gibi yüzüme çarpması olduğunu farkettim.

15 Beğeni

Ne Güzel Bir Yorum. Yüreğinize Sağlık
Paylaştığınız Kitabın Adını Verebilir misiniz

3 Beğeni

Kaybolup gittiğini düşünmüyorum bu hayaller başkaları için katlanarak büyüyebilirde. Aleksandr Sorokin on Instagram: "On April 1️⃣4️⃣, Kelvin Kiptum, wanted to run marathon in sub2h. Let's run and dedicated our runs to him on that day. We will keep your dream ALIVE!🙏 #championiswithus"

2 Beğeni

Kitabın adı “Koşmasaydım Yazamazdım”.
Koşmasaydı #championiswithus olmazdı.

3 Beğeni

orhanm de yazmis, ben de bir an cok sahsi perspektiften yaklastim ve “Rotterdam’da finish’te belki de tarihe taniklik edecektim” yorumunu yaptim…oysa ortada trajik bir sekilde kaybedilen iki hayat var…

14 Nisan’da kosabilir miyim bilmiyorum fakat yine de Rotterdam’da olucam ve eminim organizasyon da guzel bir anma toreni yapacaktir…

1 Beğeni

Bizde cok bilinmez ama akla hemen Prefontaine’i getirdi.

2 Beğeni

Aynı Yaşta Aynı Kaderi Paylaşmışlar. Üzücü

1 Beğeni
1 Beğeni