Kayıt ücretlerinin belirlenmesi

Olsun belki burada dağıtılmayan bir bardak su depremzede çocukların spor yapması için1000 misli olarak döner :innocent: :innocent: :innocent:

Ne güzel tek sorun yada en büyük sorun verilmeyen 250ml su. Bu sıcakta 10km gibi zorlu ve kuş uçmaz kervan geçmez yerde aç susuz zor.
Geçmiş olsun.

Rota mı değişti, zamanında mı başlamadı, kıyafet mi kayboldu, otobüsler başlangıça getirmedi mi vb. Sonuçta bitişte su verilse sorun kalmayacaksa güzel.Stravadan gördüğüm tanıdıklar mutlu mesut.Gps çekmemesi olağan ama bu günlerde pek yaşanmıyor.Yarış sırasında bu da olabilir… 2-3 yıl önce birkaç aracın yolu diklemesine kısa süreli geçtiğini gördüm.

Geçen yıl bitiren sayısı 1285, bu yıl bitiren sayısı 1166.

1 Beğeni
  • Tek sorunun ya da en büyük sorunun 250 ml’lik bir su olduğunu düşündüren nedir? Sadece bunu dile getirmiş olmam mı?
  • 10KM mesafesi oradaki her koşucu için kolay bir mesafe olmak zorunda mı? Belki sakatlık belki başka bir sebepten 10K mesafesini çantada keklik bir mesafe olarak görmüyorsam bu forumun nezdinde düşüncelerimi dile getiremez miyim?
  • Kuş uçmaz kervan geçmez bir yer olduğuyla alakalı demagojinize gelince, istersem Kızılay Meydanı’nda tüm mekanlar açık ve sporcu girişine açıkken koşayım. Statüde “biz bunu yapmayacağız” deselerdi zaten gerekli hazırlığımızla ve beklentimizle yarışı tamamlardık. “Bir insan 10K’da neden jel kullanır?” sorusundan “Bir insan 10K’da neden su içer?” noktasına mı geldik?
  • 9:00’da başlayan servisler için 9:20’te “Son servis kalktı arkadaşlar.” dendiğini belirtsem bu sefer de “Yarım saat sonra sizin için yenisini çağırmışlar ki gelmişsiniz.” diyeceksiniz. “Veteran sporcularda dehidrate sorunu yaşansaydı ne olacaktı?” diye soracağım. Herkes bunu göze alarak katılıyor diyeceksiniz. Bu tarz bir savunmanın sonu yok.

Burada iyi yapıldığını düşündüğüm işe iyi diyorsam kötü olana da kötü derim. Bu konu başlığının önceki mesajlarında kimle neyin polemiğindeydiniz bilmiyorum. Dahil etmeyin yeter.

1 Beğeni

Daha büyük sorunu olan suya takılmadan doğrudan o sorunuyla başlardı, anlatırdı?

1 Beğeni

Fatih Hocam yapma lütfen ya. Neden yarış sırf TAF tarafından düzenlendi diye hedef almışım gibi konuşuyorsunuz? Konunun başlığı kayıt fiyatları. Fiyattan dem vurarak bir yarıştaki en basit gereksinimin eksikliğinden bahsetmişim. Madem en büyük sıkıntı bu değil, neden onları da anlatmıyorsun diye soruyorsunuz. E çünkü burası bu yarışın konu başlığı değil, ondan olabilir mi? Yani bu şekilde ikna olacaksanız buyrun yarış dönüşü sıcağı sıcağına yazdığım konunun taslağına ait görüntü. Bilgisayardan son bir imla kontrolü için bekletiyordum. Şimdi de 4 saattir niye taslakta duruyor o zaman diye mi soracaksınız?

2 Beğeni

@yamcothegreat yarış kötü olabilir, kayıt ücreti fazla olabilir, anlamsız olabilir, eleştirilebilir vs.
Su yoktu denildiğinde sen ne dersin :slight_smile:
Sağlıcakla kalın, kırdıysam özür dilerim.

2 Beğeni

su eksiği tabiiki olumsuzluktur. yazdıklarınız da çok haklısınız. eğer bu forumu böyle kullanmayacaksak ne işimiz var burada. belki yanlış gördüklerimi başkası düzeltir diye de fikrimi söyleme gereği duyuyorum. birbirimize karşı saldırgan tavırlarda bulunmadıkça herkes her şeyi yazmalıdır.

2 Beğeni

Ingiltere’den oldukca revacta bir yarimaratonun fiyatlandirmasi. Yurt disindan da ornek olsun diye… Tamamen yorumsuz, hic bir fikrim yok :smiley: Sadece az once tanitim icin mail geldi.

3 cesit fiyat/kayit belirlemisler.

5 Beğeni

4,75 £ daha az ücretle temel (basic) koşmak istersen, 4 kişi kaydol demişler.Kişi başı 42,25£.

Finisher tee’yi çay olarak düşündüm ama t-shirt sanırım.

3 Beğeni

Kapadokya da açıklanmış, ya da en azından ben bugün gördüm. Mini trail diye yeni bir parkur da eklenmiş 14.6K sanıyorum.

1 Beğeni

Kapadokya Ultra Kayıtları 5 ocak saat 12:00 da açılacak. Fiyatları büyük bir merakla bekliyorum. geçen sene 63 için 2990 ödemiştim. bu sene 3500 TL’nin altında olmayacağını düşünüyorum. İznik ultra 90K 3700 :frowning: bu sene kayıt ücretleri çok ciddi masraf olacaktır. geçen seneleri mumla arayacağız. Özellik TAF’ın sporcu başına 150 TL talep etmesi de organizatörleri epey üzmüş durumda. Kimle konuştuysam hepsi rahatsız bu durumdan.

1 Beğeni

Kayıtlar henüz açılmadı ama gördüğüm kadarıyla yarışların fiyatları yarış bilgi sayfalarında yazıyor şu an hocam. Ondan açıklandı demiştim. :slight_smile:
CUT 5100TL, CMT 4500TL, CST 3400TL olarak görüntülüyorum şu anda. CMIT olarak eklenen yeni parkur da 2500TL olarak fiyatlandırılmış.

3 Beğeni

bilgilendirme için teşekkür ederim.
Öyle görünüyor ki organizasyondan ve parkurlardan önce katılım ücretleri yine konuşulacak. 30 kişilik kulüp olarak katılmayı düşünüyorduk İstanbul’dan gidecektik. ama fiyatları gören arkadaşlarımız vazgeçti şu an kayıt olacak 3 kişi kaldık :slight_smile:

2 Beğeni

Cappadocia Ultra Trail 2025 notlar

• 2001 yılı ve sonrası doğumlu öğrenci katılımcılarımız için kayıt ücretlerimiz %50 indirimlidir. Kayıt öncesinde öğrenci belgelerini e-posta yoluyla ileten öğrencilerimize, indirim kuponu ile geri dönüş sağlanacaktır.

• Tüm belediye çalışanları için kayıt ücretleri %50 indirimlidir. Kayıt öncesinde belediye çalışanı olduklarını belirten belgelerini e-posta yoluyla iletenlere, indirim kuponu ile geri dönüş sağlanacaktır.

• 65 yaş üstü katılımcılara %50 indirim uygulanacaktır.

1 Beğeni

Geçen sene CMT için 2.600₺ ödedim fakat bu sene 4.500₺.
Masraflar arttı, organizasyonun belli bir bedeli var falan filan anlıyorum ama bu sene için yapılan %73 zammın hiç bir şekilde izah edilir bir yanı yok! Bir sene içinde hangi masraf kalemine %70 üstü zam geldi de fiyatlar böyle oldu???

2 Beğeni

bu sene yarış katılım ücretleri her yerde can sıkıcı rakamlara geldi. organizatörler açısından bakıldığında onlar da haklı oluyor. bu işler nereye kadar böyle yükselecek merak ediyorum. şu ana kadar sadece 3 yarışa 11.000 ödedim. sadece kayıt ücreti bu. muhtemelen seneye şehir dışı koşularına katılamayacağım. maalesef maaşım aynı oranda artmıyor. Gerçekten ciddi bir çözüm bulunması gerektiğine inanıyorum.

3 Beğeni

Yarışları düzenleyenler de artık esnaf gibi oldu . Esnafa gidiyorsun bir şey almaya " nasıl böyle oldu fiyatı bunun uçmuş " diyorsun, karşılık olarak " ucuz ne kaldı ki abi diyor " Haklılar mı yoksa artık durum spor - koşmak - doğa olayını geçip tamamen duygusala mı dönüyor bilmiyoruz.

2 Beğeni