İznik Ultra 2024

Merhaba, kayıtlar dün açıldı, yarış önümüzdeki sene 19-21 Nisan tarihlerinde düzenlenecek. Katılmayı düşünen herkese şimdiden başarılar dilerim. 160K start çizgisine gitmeyi planlayan tüm koşucuları cesaretlerinden ötürü tebrik ederim.

12 Beğeni

Girdik bir yola bakalım. Seneye 60K nasipse. Bir deneyelim kendimizi.

8 Beğeni

Merhaba .
Bu konu çok cansız kalmış diye düşünüyorum.
Nisan ayı İznik UItra ayıdır.
Ülkemizin en eski ultra maratonuna ilgi olması gerekenden çok daha az sanki.

Bu sene yeni parkurlar var.
75k koşucuları 160k koşucuları ile aynı anda start alacak.

Ben bu sene uzun parkurda olacağım.
Güzel bir yarış olacağından kuşkum yok.

@caner sitede Kamp yerleri ile ilgili olarak bir bilgi yok.
organizasyonun anlaşmalı olduğu herhangi bir kamp alanı var mı?

14 Beğeni

Buna Değindiğin çok iyi oldu abi. Bizde Çadır Kurmayı planlıyorduk. Bende 25K da olacağım. Şimdiden Herkese Sağlıklı Koşular Diliyorum

4 Beğeni

Bu sene ben de ilk defa koşacağım, parkur tercihim 25K oldu. Tadını çıkarmaya çalışacağım. Katılan herkese başarılar diliyorum.

7 Beğeni

İznik merkezde çadır kamp alanı açılıp açılmaması yerel seçimlere bağlıydı… kayıkhanede maalesef artık ekip bile çadır kuramıyor. Yarın bir görüşmem var.
La Cabana (Göllüce) ve Seyir Kamp (Yenişehir kavşağı, merkeze 3km) çadır kurulabilecek yerler.
Çamdibi köyünde (Merkeze 4km) ücretsiz çadır alanı muhtar gösterebiliyor. (WC camii , 100m. Duş yok)

5 Beğeni

Seyir Kamp instagram sayfasında tadilat nedeniyle kapalı olduğu yazıyor.
Eğer doğruysa merkeze yakın kamp alanı olamayacak gibi

2 Beğeni

Aynen katıldım. Merak edip sık sık bakar olmuştum. :slightly_smiling_face: Sonra organizasyon açısından herşey çok düzenli olduğu, belirsiz herhangi bir durum olmadığı için öyle olduğunu düşündüm. Ya da herkes yarışa o kadar çok çalışıyor ki; kimsenin buralara bakmaya hali ve vakti yok. :grinning: Yarış raporlarında burası kaynar muhtelemen :slight_smile:

İznik Ultra, bu koşu işinin “hacılığı” diye düşünüyorum. Kısasından uzununa herkes gücünün yettiği parkurda bambaşka bir seviyeye adım atıyor.

Size ve tüm katılımcılara başarılar, güç, kuvvet dilerim. Geçtiğimiz sene 50k parkurundaydım. Yolda denk geldiğim tüm 160k’cıları tebrik edip bir ihtiyaçları olup olmadığını sormuştum. Ne de olsa uzun yoldan gelmişlerdi. Bu sene eşim 160k’da. Ben de karşılaşırsak 50k’da geçen seneki görevime devam edeceğim. :grinning:

12 Beğeni

Bu sene her ne kadar İznik Ultra’da yarışmak istesem de hala kendimi hazır hissetmediğim için kayıt yaptırmadım ancak bir arkadaşım en azından ortamı görmek için gönüllü olmayı teklif etti. Daha önce hiçbir şekilde gönüllülük yapmadım bir yarışta ve trail yarışında gönüllülük yapabilir miyim tam bilemiyorum. Daha önce İznik’te veya herhangi bir trail yarışında gönüllü olmuş birileri en azından orada yaptıklarına dair bana ufak bir fikir verebilirse çok sevinirim.
Teşekkürler…

4 Beğeni

!00 km üzerini 140 dahil koştum artık fazla yıpratıcı olmayan keyifli olacağını düşündüğüm 25 k parkurunu koşacağım .Bu senenin tişört ve madalya resimlerini henüz göremedim , hani resimleri yayınlansa bilsek iyi olur

6 Beğeni

İsmail selam,
Ek bilgiler:
Bu yıl Günbatımı büfenin kampçı ağırlama izni olmayacak görünüyor.
Seyir Kamp tadilatta, WC tadilatı yetişmeyecekmiş. Dert etmeyenler orada ücretsiz veya yan çay bahçesinde kalabilirmiş.
Göllüce’de La Cabana çadır kabul etmiyor. Göllüce içinde " Muhit Doğa Kamp" çasdır kabul ediyor. İletişim Tarkan 0531 567 4141
Çakırca tarafında Bursa BB 100 adet yörük çadırından oluşan bir kamp yeri yapmış ama belediye devri teslimleri sebebiyle orası kapalı. “Kamp” kelimesi o alanda esneyebilir…
Kayıkhane sahilinde 4-5 çadırlık alan olabilir. Bu alanda gönüllü ve görevli çadırları da olacak. Yemek ve kahvaltıyı İznik Belediyesi Sahil cafede (kayıkhane içindeki mutfakta değil) yapmak kaydıyla kısıtlı çadır gelebilir. Ortak Wc ve duş kısıtlı.

@erhan selam, baskıdalar. Evet yayınlayalım. Madalyalarda çini desenler devam.

9 Beğeni

Selam @sametakpinar Samet,
Kendine veya bir başkasına kahvaltı hazırlayabiliyorsan, sofra kurabiliyorsan, otobüs durağında bir arkadaşını 30dk veya daha fazla beklediysen, gece geç saate kadar çalıştın veya dizi izlediysen gönüllü olacak becerilerin fazlasıyla var:)
İznik Ultra | İznik Koşusu | İznik Maratonu sayfasında belki gereksiz detaylı bilgiler var…

12 Beğeni

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Bir iki ufak detay için mail attım onun dışında o zaman sahada görüşmek üzere… :smile:

5 Beğeni

160K -75K Rota Güncellemesi
boyalıca varyant
Boyalıca köprü sonrası yeni rota. İz güncellendi. Yeni rota düzenlenmiş sahil - göl kıyı şeridini kullanıyor. Hem manzaralı, hem de köpek riski çok daha az. 160K ve 75K izleri web sitesinde güncellendi.

Boyalıca’daki eski kafe de el değiştirmiş. Hala “kahve” tarzı, ama hizmet kalitesi artmış. Yarışmacı desteklemek için gelip gün batımı çayı içmek için ideal yer…

6 Beğeni

Selamlar Caner Hocam
Son Kayıt Tarihleri Belli Mi Acaba. 25K için

2 Beğeni

Selam,
Resmi son kayıt tarihi soruyu sorduğun gündü:)
şu an son 16 göğüs numarası veya Çarşamba.

3 Beğeni

Teşekkürler Caner Bey

1 Beğeni

Bugün yayınlandı, gördünüz mü?

https://www.instagram.com/p/C55hxZeNhmS/?igsh=MXhsZzVvYTR0emMxcA==

İznik’te görüşmek üzere. :cherry_blossom:

6 Beğeni

Hava yağışlı .şimdiden her yer çamurdan vıcık vıcık olmuştur, önceki yıllardan hatırlıyorum derbent geçişinde kar yağışına yakalanmıştık , bu derbent dedikleri yer hafife alınacak yer değildir ,itra boşuna 1 puan vermiyor, strava dan baktığımda derbent geçişinde 10 km lik yolu ortalama koşucu 2 saate yakın zamanda geçebilmiş. Bu bölümleri çok dikkatli baton eşliğinde geçmenin faydalı olacağını düşünüyorum. Tüm katılımcılara başarılar dilerim.

4 Beğeni

160 ve 75 başladı, yağmur görünmedi sanki.

3 Beğeni