Caner Odabaşoğlu’nun bugün Geyik Parkuru’nda yaptığı açıklamaya göre ertelenen 38. Geyik Koşuları, 14 Şubat Cumartesi günü yapılacakmış.
Teşekkürler, kayıt için site de henüz link yok.
Sitede 15 Şubat yazıyor, 14 diye değiştirildi mi?
Evet baktım sitede programa 15 Şubat yazılmış fakat bugün Caner Odabaşoğlu Salomon antrenmanında 14 Şubat olarak açıkladı. Belki sonradan tarih değişti ya da tarihi yanlış hatırladığı için o an öyle dedi bilemiyorum.
Bu arada programda yazdığı gibi 15 Şubat’ta yapılacaksa eğer Winter Run ile çakışıyor. Aynı hafta sonu bir çok yarış var. Geyik Koşuları, Winter Run, Bodrun Ultra Maratonu, Nif Ultra, Trabzon Yarı Maratonu birde bazı koşucuların ilgilendiği ilk defa yapılacak olan Hyrox İstanbul yarışı da aynı hafta sonuna denk geliyor.
Arkadaşlar ile winter run’a kayıt yaptırdık.
Maalesef winter wins !
Cumartesi olması yanlış olmuş. Çalışanlar var vs. Başka yarışlarla çakışmayan herhangi bir pazar olmalıydı. Katılmak istediğim bir yarıştı. Yapacak birşey yok. Ayrıca Winter Run’da koşan önceki gün Geyik’te koşacağını sanmıyorum. (Edit: 14 Şubat tarihi değişecek büyük ihtimalle. 15 Şubat da olmaz Winter Run var)
Tarih tartışmaları acaba başka ülkelerde de yapılıyor mudur? Şu yanlış bu doğru yazmak ne kadar doğru? ![]()
Cumartesi yanlış diyorsunuz da istisnaları dışında bütün trail yarışları genelde Cumartesi günü yapılır. Haa benim için farketmez her iki gün de bana uyar. ![]()
Kısmen doğru ama örneğin İstanbul’da Belgrad Ultra’nın maksimum mesafesi 60K, finish cutoff saati:17:30 ve o da Cumartesi yapılıyor.
Katılıyorum yazdıklarınıza seydaunlu
Geyik koşulari katılmak istediğimiz bir yarıştı.
Malum sebeplerden izin alınmadı ve winterrun ile cakisti.
Yarışlara 3 arkadaş gidiyoruz . Ekipten bir arkadaşım decathlon Büyükada ve 2 Kasım İstanbul maratonundan sonra işe gitti. Cumartesileri zaten çalışıyor.
Winterrun uzun Zaman önce kayıt açtı ve kayıt olduk. Geyik koşulari acamadi ve bekledik.
Burada yani forumda ne ayipliyoruz ne de geyik koşularini hedef alıyoruz.
Sadece durumumuzu anlatıyoruz.
Ya evet, teşekkürler, bazen sanki başka bir şeyi tartışıyoruz gibi geliyor bana. Mesele koşu kültürüne destek olmak, yukarıya çekmek, bazen yazılanların nereye çektiğini düşünmekten kendimi alamıyorum.
Kayıtlar açılmış . 14 şubat yarış .
15 Şubat Winter Run’a kayıtlıyım. Artık seneye nasipse.
Start saatleri de değişmiş. Start’lar öğleden sonra 15:00 - 18:00 arası. 14K Start’ı saat 16:30’da.
14K parkuruna kaydımı yaptırdım,fakat yarıştan önce de koşup deneyimlemek istiyorum. Umarım çok çamurlu olmaz ![]()
finisherlere madalya yerine sadece “başardım” mug’ı verilecekmiş
Kızımla 4K’ya katılıyorum, madalya alacak diye heyecanlanıyordu. Hatıra madalyasız yarış olmaz. Madalya bile alamayacaksak o kadar para verip kayıt olmanın ne anlamı var? Parkur orada, istediğimiz zaman gidip “bedavaya” koşarız zaten…
Mug yerine madalya verilmesinin daha anlamlı olacağına dair ınstagram üzerinden bir mesaj atmıştım kendilerine.Bu talebimi yaris@macereakadamesi.com’a e-posta göndermemi istediler.
E-posta olarak da ilettim.Benzer düşünenler aynı şekilde e-postalarını iletebilirler.
Umarım vakit varken madalya için aksiyon alırlar.