Gebzede koşu parkuru

Merhaba gebze teknik üniversitesi civarında koşu parkuru aramaktayım.Bildiğiniz yer varmi?
Şimdiden teşekkür ederim

Merhaba,
Gebze Teknik’in orada yakında nerede var derseniz bildiğim en yakın Balyanoz Koyu var uzun değil ama güzel bir parkur. Bilmemekle birlikte Üniversitenin içinde de olduğunu tahmin ediyorum. Uzak mesafe arasanız da Darıca-Eskihisar sahil parkuru var o mesafe git gel 12 km ve görece zevkli. Benim kullandığım parkurlar bunlar. Gebzeli olarak iletişimde kalmak temennisiyle :slight_smile:

Merhaba, koşu parkuru derken tam olarak neyi kastediyorsunuz bilemedim.
Pist olarak bu yakınlarda sadece Gebze Statadı var. Tartan zemin.
Onun dışında Mustafa beyin de belirttiği gibi asfalt veya beton zemin sahiller var, düz koşu için. Trail için Darıca sancak tepe var (zemin parke), Beylikbağı mesire alanı ve Gaziler dağı mesire alanları var zor ve toprak zemin. Birde Tatlıkuyu vadi var düz ve trail karışımı toprak zemin.

1 Beğeni

Merhaba ben gebze de oturuyorum koşu antremanı yapmak için yerler arıyorum bilgim hiç yok gebze hakkında yardımcı olur musunuz :blush:

2 Beğeni

Hemşerim hoşgeldin :slight_smile:
1- Darıca Sahil + Eskisar Sahil ( Bu ikisi birleşiyor. Git gel 12km civarı )
2- Mutlukent taraflarında Gaziler Dağı ( Benim favorim. Trail tadında. Tam tur 5 km ye yakın )
3- Beylikbağı Beydağı ( Hiç koşmadım ama koşlanlar iyi diyor. )
4- Tabi ki Alaattin Kurt Şehir Stadyumu :slight_smile:
Aklına takılan başka bir şey olursa sorabilirsin. Ben genelde h.içi yolda (herhangi bir yolda) hafta sonu moduma göre fast food gibi düşünürsem stadda vaktim varsa sahil ya da gaziler.
Gebzeye hoşgeldin :slight_smile:

2 Beğeni

Stada giremiyorum antreman maç oluyormuş almıyorlar tavsıyrn için tesekkur ederım​:+1::relaxed:trail asvalt hepsi güzel benım için koşmak önemli yorulmak yok​:metal:

3 Beğeni

Üniversite ıcıne girmek kolay mı alıyorlar mı gebze insanları biraz farklı:woman_shrugging:neden anlamıyorum bana bir kereliğine eşlik edersenız mutlu olurum ogrenmış olurum :pray::relaxed:

3 Beğeni

Ben genelde stada giderim. Aslında nadiren maç vs oluyor evet ama genelde boş diyebilirim size denk gelmiş olabilir.

3 Beğeni

Açıkcası Üniversiteye girmedim. Evime uzak kalıyor. Üniversite için o sebeple bir şey diyemiyorum. Benim bildiğim koşu yolu var ama dışarıya açık mı emin değilim. Gebze pek spor canlısı bir şehir değil, yavaş yavaş gelişiyor bazı şeyler ama olacak inanıyorum :slight_smile:

3 Beğeni