Çok güzel geçti benim açımdan, organizasyona teşekkür ederim. Sadece 10 K koşanlardan CP olmaması yönünde geri dönüş aldım. Geçen yıl vardı aslında, seneye olur umarım. @Yasin_pamuk
Teşekkür ederim. Hemen indirdim.
Tabi ki aynı şekilde senin de eline sağlık abi
başından beri severek takip ediyorum ![]()
Merhaba arkadaşlar
sitede kit alımının hangi saatlerde nerede yapıldığının bilgisi yok.
kit alımı sadece göl kenarında mı yapılıyor?
Instagram’da yer alan gönderiye göre 23.05.2025 cuma günü saat 11:00-20:00 arasında Gebze Center’da, cumartesi günü saat 06:00-08:30 arasında etkinlik alanında kit dağıtımı yapılacak gibi görünüyor.
Selamlar, dün dehşet bir sıcak altında Gebze’yi koştuk. Ne bir ağaç gölgesi, ne bir çeşme (33. kilometre CP’sinde gürül gürül akan çeşmeyi saymazsak, o çeşmeyi yaptıran dün aldığı hayır dualarıyla cenneti 10 kez garantiledi), sadece tozlu yollar.
Bol bol otlayan inek, bir koyun sürüsü (sürünün köpeği sürüye doğru koşan insan görünce havlamak yerine sessizce ağaçların arasına saklanmayı tercih etti), birkaç tane küçük yılan, epeyce kertenkele, acayip acayip öten kuşlar.
Finish alanında belediyenin sağladığı duş, soğuk suyun boynuma değdiğinde çıkardığı ve fakat sadece benim duyabildiğim COSSS sesi. Forumda bol bol soğuk havada koşmak meselesi konuşulmuştu, ama bence sıcak havada koşmak da üzerine konuşulmayı hak ediyor.
Gebze’den aklımda kalanlar bunlar, yarışı düzenleyen BravoRun ekibine gıyaplarında teşekkür ediyorum, tüm imkanları seferber edip tam manasıyla imece usulü bu yarışları sürdürmeye devam ediyorlar.
Ben de 50 k koştum. Hava çok sıcaktı, hiç bir yarışta bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum. Yağmur duası yaptım ama gökyüzüne bakınca rüzgar duasına çevirdim. 33 k da bırakacaktım ama arkadaşlar beni zorla devam ettirdiler :)) Ayakkabılarıma giren taşlar ayak tabanımı mahvetmişler, yarın işe nasıl gidicem bilmiyorum. Ama her zamanki gibi finişe gelince kocaman bir gülümsemeyle bu yarışı da listeme ekledim. Bravorun her zamanki gibi harikaydı.