Garmin Connect sitesi çöktü

perspektif den dolayı öyle aldatıcı görünüyor bileğime tam geliyor aslında

Kişinin aktivitesine tıkladığım zaman ben kullanılan saati görüyorum

düzelmiş.dün gitmişti.şuanda bende de geliyor.

1 Beğeni

Düzeltmişler sanıyorum. Garmin status “Online Workouts” gösteriyor. Benim bir antrenmanda yaptığım değişiklik saaatte görünür oldu.

3 Beğeni

İyi günler. Evet olmuş benim antrenmanımda saatte göründü. Teşekkür ederim.
:pray:

1 Beğeni

evet düzelmiş sonunda, bende de görünüyor.

tam düzelmemiş.bende bugün bir antreman denedim.saate attı.ama daha sonra başka bir etkinlik denedim saate geçmedi.şuanda hala biraz sıkıntı var bu konuda inşallah düzelir.sistemelri zaten tam performans çalışmıyor.

merhaba, fenix 6 pro nun ekranın ışığını açtığımda otomatik kapanıyordu.ama şuanda nerden değiştirdiysem ekranı açtıktan sonra kapatmazsam hep açık kalıyor bu ayarın otomatik olarak nereden kapandığını bilen varmı

@hakanergul merhaba,

  1. İhtimal 4.adımı yapmış olabilirsiniz.
    Hold MENU.
    2 Select Power Manager > Battery Saver.
    3 Select Status to turn on the battery saver feature.
    4 Select Edit, and select an option:
    • Select Backlight to disable the automatic backlight.
    4.adimdaki disable kısmını enable yapmak için seçimi kaldırın.

İkinci ihtimal şu ayarlara bakabilirsiniz.
Changing the Backlight Settings
1 Hold MENU.
2 Select System > Backlight.
3 Select an option:
• Select During Activity.
• Select Not During Activity.
4 Select an option:
• Select Keys to turn on the backlight for key presses.
• Select Alerts to turn on the backlight for alerts.
• Select Gesture to turn on the backlight by raising and
turning your arm to look at your wrist.
• Select Timeout to set the length of time before the backlight turns off.
• Select Brightness to set the brightness level of the backlight.
Ama bununla ilgili değilmiş okuduğumda.Önceki yorumdaki çözer.Güzel bir kılavuz hazırlamışlar:)

hay allah razı olsun senden…system ayarlarının içindeki aktivite ve aktivite dışı ayarların içinde timeout ayarlarının içindeymiş oraya girmiştim.ama bendeki menü ayarları türkçe olduğu için ben de mola olarak görünüyor dili ingilizceye çevirince zaten molanın timeut olduğunu gördüm.ingilizce bilmememe rağmen menülerde ingilizceye daha aşinayım.mola çevirisi bana anlamsız geldiği için açıkçası oraya girmedim :slight_smile: mola yerine zaman aşımı olarak çeviri yapsalarmış daha anlaşılır olurmuş

1 Beğeni

Çevirileri otomatik mi yaptırmışlar, yapan mı otomatik almış bir yerden bilmem ama, gariplikleri var bazı yerlerde çevirilerin. :slight_smile:

1 Beğeni

kesinlikle öyle translate ile çeviri yapılmış sanki.çünkü türklerden yardım alınıp yapılsaydı herhalde ki timeout 'a mola diye çeviri yapmazdı ekran süresi diye bir çeviri yapılırdı…gözünü seveyim apple’in…

1 Beğeni

Bugün sorun mu var yoksa ben mi sorun yaşıyorum?

Edit: An itibari ile düzeldi gibi

1 Beğeni

Her pazar mı olmaya başladı bana mı öyle geliyor? Garmin verileri diğer platformlara aktarılamıyor. Connect çalışıyor ve sitede aktivite görünüyor ama Strava veya Fetcheveryone’a aktarılmıyor. Bunun açıklamasına rastlayan varsa paylaşırsa sevinirim.

Garmin Pazar günleri bakım ve yedekleme gibi işlerini yapıyor bildiğim kadarıyla. 5 - 6 yıldır Pazar günleri bu tür şeyler olabiliyor. Bazen sitede bakım sayfası çıkıyor, bazen eşleşmeler gecikiyor vs. Gerçi hem Garmin hem Strava sistemleri çalışıyor görünüyor ama aktarımda bir süre bir gecikme olmuş herhalde.

Birkaç zamandır aynı problemi ben de yaşıyorum. Genellikle ekipman kullanımı ve aktivite görüntüleme kısmında gözle görülür düzeyde yavaşlıklar oluşuyor. Ancak data aktarımı kısmında sıkıntı yaşamadım. Belki de hala hacklenmenin kalıntılarını periyodik bakım çalışmaları ile düzeltiyor olabilirler.

Yapilan is itibariyle cok yanlis bir secim oldugunu dusunuyorum. Bu hataya dusmeyeceklerini umuyorum. Onlar icin en uygun gun sanki pazartesi veya sali olurdu.

2015 yılında başlamıştım sanırım Garmin kullanmaya, ya da 2014. O zamanlardan beri Pazar günleri oluyor böyle şeyler. Antrenmanları incelemeye Pazartesi başlarlar kafasıyla mı gidiyorlar bilmem. Ya da Pazar günü ofislerde kimse olmadığı için sorun çıkaran sistemler kapanıp kalıyor belki birileri müdahale edene kadar.

1 Beğeni

1gönderiler yeni bir konuya bölündü: Garmin Fenix 3 kapanma problemi