@spinodal hoş yanıt kazandınız şeysi baz alıyor . 7 yeni emojiden 4-5 i kalp ile denk.
10 kişi yapsa şimdi bu yoruma yine hoş yanıt mu olur.Test edelim.
Gereksiz kalabalık olarak görüyorum fakat insanlar emoji kullanmayı sevdikleri için koşu forum açısından iyidir diyorum, çok da önemli değil, uğraşmışssınız.
Birine emoji verdiğimizde (eskiden tek seçenek vardı) o emojinin üzerini tıklayıp geri alabiliyorduk.Hatta yanlışlıkla basıp yeniden emoji veriyor, çok sık işlem yaptın tarzı uyarı geliyordu.
Şimdi emojilerimizi geri alamıyoruz (en azından birkaç gün geçtikten sonra.5dk öncesi için test yaptığımda yine emoji geri alamadım). Bu bilerek yapılan düzenlemeyse sorun yok.Diğer türlü ayar karışıklığı ise paylaşmak istedim.
Uzerine gelince “Bu begeniyi kaldir” ipucu gorunuyor, tiklayinca kalkiyor. Ama sol alt koseye yerlesene degil de sag alttaki menu ikonlarinin oldugu yerin en solundakine (ne zor tarif oldu)
Başlıkların en altına, o başlığa ilişkin istatistik de gelmiş;tıklayınca -özellikle linkler için- erişim kolaylığı olmuş .
“Lütfen ChatGPT veya benzeri YZ içeriklerini doğrudan foruma yapıştırmayınız.” Ana ekranda üste çıkması da güzel olmuş, bazılarımız (örnek ben ) hunharca yapıştırıyordu YZ çıktılarını.