Farklı tepki emojileri

Forumun altyapısını güncellerken bir eklenti daha yükledim. Artık sadece kalp ile değil daha farklı emojilerle de yazılana tepki gösterebileceğiz.

• Bence çok iyi olmuş, daha anlaşılır tepkiler verebileceğiz
  • Boş işler bunlar, içerik daha önemli, kaldırılsın
0 oylayan
10 Beğeni

Tahminim çekirdek mesaisi (!) :-1: ifadesi çok yaygın kullanıldığında başlayacak.
Örnek, Sen nasıl bu emojiyi kullanırson bana :grin:

7 tepki emojisinden, eğer emoji kullanım sayısı artsın sonucu çıkarsa, belki :-1: yerine :person_facepalming::person_shrugging::broken_heart::triumph::scream::grimacing: gibi gibi kullanılabilir.(Gereksiz duyar da olabilir bu yazdığım).

3 Beğeni

Keşke olsa demiştim, teşekkürler.

5 Beğeni

@spinodal hoş yanıt kazandınız şeysi :heart: baz alıyor . 7 yeni emojiden 4-5 i kalp ile denk.
10 kişi :-1: yapsa şimdi bu yoruma yine hoş yanıt mu olur.Test edelim.:-1:

4 Beğeni

Like olarak algilanmayacaklari belirleyebiliyorum. Su an sadece :-1: like olarak sayilmiyor digerleri sayiliyor.

6 Beğeni

Gereksiz kalabalık olarak görüyorum fakat insanlar emoji kullanmayı sevdikleri için koşu forum açısından iyidir diyorum, çok da önemli değil, uğraşmışssınız.

3 Beğeni

İlk tepki kazanıldı diye görünce, bir an neyden tepki aldım diye korktum. Tepki kazanmak da çok anlamlı olmuş. Hiç tepki kazanmamıştım. :slight_smile:

image

7 Beğeni

Aslinda espri yaptiginizi anladim ama yine de aciklayayim :nerd_face: “Ilk tepki” tirnak icinde, rozetin adi, yani aslinda “Ilk tepki” rozeti kazanildi :smiley:

3 Beğeni

Kesinlikle espriydi. Biraz hareket katmak istedim. İlk gördüğümde gülümsedim, yazayım dedim.

5 Beğeni

Birine emoji verdiğimizde (eskiden tek seçenek vardı) o emojinin üzerini tıklayıp geri alabiliyorduk.Hatta yanlışlıkla basıp yeniden emoji veriyor, çok sık işlem yaptın tarzı uyarı geliyordu.

Şimdi emojilerimizi geri alamıyoruz (en azından birkaç gün geçtikten sonra.5dk öncesi için test yaptığımda yine emoji geri alamadım). Bu bilerek yapılan düzenlemeyse sorun yok.Diğer türlü ayar karışıklığı ise paylaşmak istedim.

1 Beğeni

Uzerine gelince “Bu begeniyi kaldir” ipucu gorunuyor, tiklayinca kalkiyor. Ama sol alt koseye yerlesene degil de sag alttaki menu ikonlarinin oldugu yerin en solundakine (ne zor tarif oldu)

Screenshot 2024-07-15 at 10.18.13

2 Beğeni

Başlıkların en altına, o başlığa ilişkin istatistik de gelmiş;tıklayınca -özellikle linkler için- erişim kolaylığı olmuş .

“Lütfen ChatGPT veya benzeri YZ içeriklerini doğrudan foruma yapıştırmayınız.” Ana ekranda üste çıkması da güzel olmuş, bazılarımız (örnek ben :slight_smile: ) hunharca yapıştırıyordu YZ çıktılarını.

5 Beğeni

Emojilere :confused: :disappointed_relieved: gibi ilavelerin eklenmessi gerektiği şu haberle ortaya çıktı.

2 Beğeni