Doca Tirilye Ultra 2025

Saatimdeki rotadan önce her zaman işaretleri takip ederim. Bu yarışta işaretleri kaçırmam gibi bir şey söz konusu değil ancak bazı yerlerde işaretlerin olmaması söz konusuydu. Bir yerde de yamaç gibi bir yerden indik, indigimiz yerde hem solda hem sağda işaretler vardı bu hatayı sadece ben değil Özgür Tetik hoca da dahil yarışan çoğu kişi farketti.

1 Beğeni

Doğrudur barış hocam. bizim 29K parkurunda öndekiler değil de özellikle arkadakiler sorun yaşadı sanırım. Ayrıca sondan 3 veya 4. km de birileri yoldaki bariyeri ve ağaçtakini koparıp yere atmıştı. Ben bağlayıp devam ettim. Hatta köylülerden biri biri ters ters süzdü beni diyaloga girmedim.
Eğer erken farkedilmezse arkadaki arkadaşların çoğu yanlış yöne gidebilirdi şartlar buna çok uygundu.

1 Beğeni

Geçen sene Dağyenice 100K yarışına hazırlanırken motive olmak için Garmin Connect’de etkinlik/yarış olarak kaydetmiştim. Rota olarak da yükledim ve rota üzerinden çok çalıştım. Koşuya başlayacağım sırada Dağyenice 100K’yı görünce balıklama atlayıp başlattım. Geçtiğim yerler dediğiniz kırmızı ile işaretleniyordu ama climbpro, rota ve tırmanışları gösteren ekran yoktu. Forerunner 945’ti saatim.
O yarıştan sonraki Uludağ 66 ve diğer etkinliklerimde herhangi bir sorun yaşamadım rotayı uygula dediğimde.<

Trilye Ultra ekip olarak gitmek istediğimiz bir yarıştı ama kendi yarışımız olan Kyzikos Ultra ile aynı haftasonu olunca gidemedik. Madalya gerçekten harika duruyor, ekip zaten şahane bir ekip. Seneye kısmet diyelim.

4 Beğeni

Arkadaşlar yarış gecesi Tirilye’de araçlarını bırakan arkadaşlara (biz dahil) trafik cezaları kesilmiş. Araç trafiği engellemeyecek gayet de düzgün bir yerdeydi aracımız. 3 4 arkadaşımız daha dile getirdi durumu. Benzer şekilde ceza yazılmış. Mümkünse e devletten siz de kontrol edin en azından gecikmeye girmeyin. Tirilye Ultra adına tek olumsuzluk bu kalacak aklımda. nüfusu bu kadar küçük bir ilçede araç koyacak yer yok neredeyse. iskelede kamp yaptık aracı nereye bırakmamız gerekirdi acaba?
Görevli arkadaşların hoşgörüsünü veya uyarısını beklerdim açıkçası. aracı park ettikten sonra etrafımızda jandarma ve trafik polisleri de vardı. Hatta yarış konusunda da muhabbet ettik. En ufak uyarı dahi yapmadılar konuşurken. Biz gittikten 7 8 dk sonra ceza yazmışlar. Gerçekten ayıp ettiler. Uyarsalar zaten çekeriz. trafiği aksatan yerde bile değildi aracımız. Organizasyondaki arkadaşların bu durumu dikkate almalarını tavsiye ederim. bir sürü masraf yapıp gelen insanlara bide bu şekilde masraf çıkarmak hiç güzel değil.

7 Beğeni

Eğer çekici ve çekilecek yer olsaydı, cezanın 2 katı kadar da araç çekildiği için para ödenirdi.

Geçmiş olsun.Ankara göbeği resmi plakalı veya kamu etiketi ile onca aracın ikili sıra yaptığı, kaldırıma rahatça çıktığı, havadan nasıl cesaretle çakar takan lüks araçları görünce…En iyisi koşmak, ancak böyle kafayı yemeyiz..

3 Beğeni