Selam,
Başıma bir şey gelmeyecekse bu yarışı ilk defa duyduğumu söylemek istiyorum
Selam,
Başıma bir şey gelmeyecekse bu yarışı ilk defa duyduğumu söylemek istiyorum
Geçenlerde @ggg bahsetmişti. Oradan aklımda kalmış. Bu girdiyi yazmadan önce de nette kısaca bir göz attım. Doğru vallahi, ama şimdi kayıt 500 TL görünüyor. Talep artıyor galiba. Yada bugün ödeme dönemi değişmiştir.
Isparta Atletizm düzenliyor. Sloglanlarini hiç sevmedim. “Koşmak özel bir yetenektir” demişler. Dağcıların o sevimsiz kibrini hatırlatıyor. Bununla ilgili bir başlık açacağım.
Site:
Siz başka bir koşuyla karıştırmış olabilir misiniz acaba ? kayıt ücretleri hala 7300 civarı görünüyor ödeme sayfasında.
Kibri olan dağcı değildir hocam hobicidir ya da başka bir şeydir. Dağcılıkta öğrenilen en iyi şeylerden biri; doğada neredeyse bir hiç olduğunuzdur. Dağda doğayla karşı karşıya kalınca ne kibriniz ne kahramanlığınız ne de şehirdeki kabadayılığınız kalmıyor maalesef. o tipleri dağcı diye nitelendirmeyin. (Dağcıyım )
Kayıt ücretleri önce 450 sonra 500 olan Davraz Sky run hocam.
konu çok dışarıya kaçıyor ama teorikle pratik arasında büyük farklılıklar var bence. Dağcıyım diyemem, çok iyi dağcı tanıdıklarıma ayıp olur. Dağcılar da diğer tüm insanlar gibi kibirden azade değiller. Hatta ben de @Muratakan a katılıyorum. Dağcılarda bu kibir biraz daha yaygın. Detaylara girmeyeyim ama geceleri dinlediğim kahramanlık hikayeleri buradan köye yol olur.
Konunun çıkış yeri de koşmanın özel yetenek olduğunu söylemekten geliyordu.
tahtalı sky run başlığı altında konuşunca hatlar karıştı biraz
dağcılarla ilgili haklılık payınız var tabii. sanırım kibirli kişiler size çok denk gelmiş. Neyse ki benim etrafımdakiler daha mütevazzi öyle tipleri de soyutluyoruz açıkçası. keşke herkes yapsa.
Bu konu ile ilgili, serbest kategorisi altında bir başlık açacağım. Koşmak neden özel yetenek değildir ve dağcılık/kibir iliskilendirmesini neden yaptığımı orada açıklamaya çalışacagim. Dilerseniz oradan devam ederiz, ama bir iki gün müsaade bana