10 Mayıs 2025 tarihinde 11.si düzenlenecek olan Türkiye’nin ilk Skyrunning yarışı Tahtalı Run To Sky, 2025 Merrell Skyrunner Dünya Serisi listesine girdi. Bu yıl Türkiye’yi temsilen listede olan ve yakın zamanda yapılan Sagalassos Sky Ultra yarışı ise liste dışı kaldı. Önümüzdeki sene Corendon isim sponsorluğunda yapılacak olan Tahtalı Run To Sky kayıtları 15 Aralık’ta açılıyor.
Günaydın; eğer bahsettiğiniz Merrell Run to Sky 2025 ise kayıtlar baya zamandır açık. Ben 65k Berg Sky Race’e kayıt olmuştum ekim ayında
Kayıtlar açılmadı henüz. Merrell artık sponsor değil Corendon yarışın yeni sponsoru. Web sitesi yenilenecek, kayıtların da 15 Aralık’ta açılması planlanıyor.
Şimdiden yerimizi alalım. (başlıkta) :crazyman:
Dediğim gibi, ödemesini bile yaptım, www.runtosky.org sitesinden kontrol edebilirsiniz, kayıt listesi mevcut, pek çok kayıt var. Bir yanlışlık var sanırım.
O listedekiler bu seneki yarışın katılımcıları. Listede benim de adım var. 2025 kayıtları açılmadı henüz. Zaten kayıt ol butonu aktif degil. Belli bir yerden sonra ilerlemiyor. Yarışın organizatörü Polat Dede kayitları 15 Aralık’ta açmayı düşündüklerini bizzat kendi söyledi.
Ben bu sene yarışmadım, o halde nereye para yatırdım acaba? Dediğim gibi bu sene ekim ayında kayıt oldum. Bana bilgi@rossist.com adresinden konfirmasyon emaili de geldi, tarih 10 mayıs 2025. Bir karışıklık var ancak bakalım ne olacak?
Merhaba Dr. Emmet Brown hocam.
Kayıtlar daha önce açılmış ve skyrunnerworldseries takvimine girince askıya alınıp yeni şartlar ile (örn ücret guncellemesi) tekrar kayıt almaya başlayabilirler. Daha önce kayıt olanların sisteme girmeleri mümkün olsa da, şu an kayıtlar kapalı görünüyor.
Mail attım, bakalım ne cevap gelecek.
Çok ilginç. Bir dönem erken kayıt aldılar o zaman, ayrıca kayıt ücreti yazmadığı gibi kayıtların açıldığı bilgisi de gelmedi önceden. Siz yine de bir sorun organizasyona durumu. Şu an kayıtlar kapalı, ayrıca dediğim gibi Merrell artık sponsor değil, yarışın adı da artık Merrell Run To Sky değil. O şekilde bir kayıt görseli otomatik olarak oluşturulmuştur belki sistemde.
Siteyi açtığınızda hala Merrell ismi çıkıyor, program kısmı da 2025 olarak değiştirilmiş.
Site güncellenecek yakında
Resmi olarak 15 aralikta kayıtların açılacağı açıklandı
2 kere email attım ama dönüş yok. Aramak gerekecek herhalde.
Polat Bey ile konuştum, benim gibi erken kayıt olan birkaç kişi varmış, bizim kayıtlarımızın geçerli olduğunu iletti.
Erken kayıt olanlar şanslısınız, düşük ücretten kayıt oldunuz. Şimdi Euro üzerinden açılacak kayıtlar bakalım ne olacak yeni kayıt ücretleri.
Bunlar nasil fiyat arkadaslar??
12K: 100euro(erken kayit 70 euro)
27K: 200 euro(erken kayit 135 euro)
65K: 250 euro(erken kayit 200 euro)
12km lik kosuya 100 euro fiyat bicmek nedir?
Turkiye’deki en guzel parkurlardan birini kaybettik. Basimiz sag olsun.
Kayıt ücretinin dışında ekstra bir maliyetim olmamasına rağmen bu yıl katılmayacağım.
Geçen yılın yarısı kadar katılımcı olacağını düşünmüyorum. Uluslararası bir yarış takvimine eklenmiş olması fiyatları bu kadar yukarıya çekmelerini gerektirmezdi bence.