Bugün Koşu Forum'un 11. Yaş Günü

Vay beee… 11 sene. Guzel bir komunite kurmayi ve korumayi basardik. Herkese cok tesekkur ederim. Umarim daha uzun yillar bu sekilde devam eder.

:birthday_cake:

72 Beğeni

Bu harika siteye ve bu sitede paylaşım yapan herkese derinden büyük saygılar ve sevgiler İyi ki varsınız Herkese başarılı,gelişimli sporlar Nicelerine sağlıcakla

16 Beğeni

Böyle bir platforma erişimim olduğu için kendimi şanslı görüyorum. Mert başta olmak üzere buraya katkıda bulunan herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Hepiniz iyi ki varsınız…

15 Beğeni

Başlatan ve katkı sağlayan herkese teşekkürler, nice senelere :tada:

13 Beğeni

Nice güzel, sağlıklı ve paylaşım dolu yılları olsun :birthday_cake:

9 Beğeni

Haziran 2024’te yıllar sonra yeniden koşmaya başladım, Ağustos 2024’te yolum burası ile kesişince koşu bir alışkanlık girişiminden çıkıp halen adını tam koyamadığım bir yer edindi hayatımda. Fikir alışverişlerimiz ayrı, tartışmalarımız ayrı medeni. Saygı ve samimiyetimizin her daim böyle korunması dileğiyle, nice senelere. :partying_face:

11 Beğeni

Vaaaav. Evet bu forumda uzun zamandır vakit geçiriyorum ama ilk defa bir başlık altına bu kadar cevap yazma isteğim oluştu. Sevgili @spinodal bu harika platformu bizlere sunduğun için ne kadar teşekkür etsek az. Özellikle ülkemizde amatör koşu kültürüne sağladığınız bu katkının gerçekten paha biçilemez olduğunu düşünüyorum. İyiki varsınız, iyiki vazgeçmediniz, iyiki yazdınız ve yazmamıza sebep oldunuz, tekrar tekrar teşekkürler.

11 Beğeni

İyi ki varsın Koşu Forum. Mutlu yıllar :partying_face:

6 Beğeni

Bir parçası olmaktan mutluluk duyduğum bu özel forum için başta Mert’e ve paylaşan, geliştiren, vakit ayıran tüm arkadaşlarıma ne kadar teşekkür etsem az. Nice yıllara Koşu Forum :clap::clap::clap:

9 Beğeni

Benim üyeliğim sanırım 4 yılı geride bırakıyor. Hayalet olarak üye olmadan baktığım zamanlar, üye olup içeriklere katılmadığım dönemler, ön yargılı olduğum dönemler falan… Hepsini kenara bıraktığımda, keşke 11 sene önce Mert Abi dükkânı ilk açtığı gün gelseydim diyorum. Belli olmaz, belki o cahil cahil geçen sporlu yılları yaşamazdım.

Toplumun her kesiminden insanın bulunduğu bu forum, uzun zamandır benim giriş sayfam oldu. Sadece koşmak için, spor için değil; sosyal anlamda da maşallah gökkuşağı gibi. Yedi ana, yedi ara renk, çeşit çeşit arkadaşımızı içimizde barındırıyoruz.

Bazen;

“- Hayır, forum 11 değil, kurulduğu yılı saymamalıyız; aslında 10 yaşında.”

“- Olmaz, siyaset katmayın, 11 yaşında.”

“- Hayır, siz bilmiyorsunuz ve cahilsiniz.”

“- Sizinle tartışmak istemiyorum!!!”

diye sudan sebepli tartışmaları “Lan durun, yapmayın!” diyerek okuyoruz.

Bazen de;

“- Berlin ve Washington koşuforumlarına bakabilirsiniz. Ben '73 senesinde Montreal’de 500 km koşarken oraya baktım…”

Okuduğumuzda “Ulan millet ne hayat yaşıyor be!” dediğimiz, fakat belli edemediğimiz, belki de hayatımız boyunca gidip göremeyeceğimiz yerlerdeki deneyimlerini paylaşanları görüp, sanki bu durum hayatımızın sıradan bir parçasıymış, hepimiz “Montreal senin, Chamonix benim” geziyoruz gibi tepkiler veriyoruz.

Bazen alkışladığımız, “Helal olsun, helal olsun!” dediğimiz insanları görüyoruz.

Seviyoruz ya… Valla seviyoruz.

Ben normal hayatımda buradaki kadar kibar veya yazdığına önem veren birisi de değilimdir, fakat foruma o kadar değer veriyorum ki; her yazdığım yazıyı imkân oldukça kontrol etmeye çalışıyorum. “-de’ler, -da’lar” falan inanın forum sayesinde tekrardan hassasiyet kazandı hayatımda.

Zamanında üye olmadım diye değil, geç bulduğum için seviniyorum.

22 Beğeni

kutlu olsun :clap: nice senelere :clap:

8 Beğeni

Daha nicelerine, katkıda bulunan herkese çok selamlar ve teşekkürler.

12 Beğeni

Herkes gibi tüm güzel duyguları ben de bu forumda yaşadım, katlanarak devam etmesini diler, emek veren kurucu ve destekçiler bugünlerin mimarisi oldukları için teşekkür ederim.

8 Beğeni

Öncelikle @spinodal ın sonrasında katkı verenlerin ve herkesin emeklerine sağlık. Çok değerli bir topluluk.

6 Beğeni

böylesine kaliteli bir forumun parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Koşuya başladıktan sonra burası benim için ekstra katkı sunan bir ortam oldu. tüm sorularıma cevap bulduğum harika ötesi bir forum. Forumu kuran, geliştiren, vakit ayıran, tavsiye veren ve saygı çerçevesi içinde tartışma/fikir alışverişi ortamı sağlayan tüm arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Nice yıllara Koşu Forum.

7 Beğeni

2025 yılında hala forum kültüründe devam edebilmek keyifli.
Emeği geçenlere teşekkürler

9 Beğeni

Tebrikler eline sağlık. Mayıs 2015’de katılmışım foruma. O kadar zaman ne ara geçti hiç farkında değilim. Burada farkında olunmasa da ileriki nesiller için muazzam bir kaynak birikiyor.

5 Beğeni

Söyleyecek çok şey var , özetle maşallah nazar değmesin.

7 Beğeni

Çok faydalı olduğunu düşündüğüm bu platform benim bir çok şeyi öğrenmemi sağladı. Çok çok teşekkürler.

7 Beğeni

Burada çok güzel bir iş başarmışsınız, kutlarım! Çok geç tanıştım sizlerle, bu da benim ayıbım olsun​:wink:

Az önce şu yazıyı okurken neden koştuğumu sorguluyordum. Koşu benim ilacım, bunun yan etkisi de aynı duygularla koşan insanları tanımak oldu. Teşekkürler :slightly_smiling_face:

5 Beğeni