Brüksel şehir merkezinde parkur önerisi

Merhaba,

Haftasonu işiçin Brüksel’de olacağım. Ara tempolu 22 km’lik bir antremanım var. Strava’ya baktığımda cadde üzeri kaldırımlardan geçen rotalar önerdi. Şehir merkezinde daha önce antreman yapıp, önereceğiniz bir güzergah olur mu?

Brüksel zaten 20km değil mi?stravanın park parkuru bulamaması bence tuhaf.Bakıyım stravaya..

Check out this segment on Strava: RCBT BDC Grand 8 | Strava Run Segment in Brussels, Belgium — RCBT BDC Grand 8

Check out this segment on Strava: Joggans - tour d'hiver | Strava Run Segment in Ganshoren, Belgium — Joggans - tour d’hiver
Bunu 100 koşucu koşmuş, popüler olabilir.

Buda Belçikada koşan bir koşucu.
Check out Lieven Muyldermans on Strava

3 Beğeni

Selamlar,

Rota konusunda genelde Komoot uygulamasindan yararlaniyorum, mesela Bruksel icin baktigimda merkezde buyuk bir park oldugunu ve 32.7km kosan oldugunu gorebiliyorum. Bunun gibi pek cok rota da mevcut, isterseniz bir goz atin.

Ornek rota

2 Beğeni

Merhaba, kraliyet sarayının karşısındaki parkın çevresini tam bir tur koşarsanız 1,3 km civarında bir mesafe yapıyor. Parkın içinde çapraz ara yollar da var, onlar da eklenirse tam bir tur 3 kilometreyi bulur. Zemini de beton veya taş değil, tozlu taşlık görece yumuşak gibi bir zemin.

2 Beğeni

sehir icinde o mesafe yerine, herhangi bir yone dogru sehir disina dogru kosmani oneririm…sehirden uzaklastikca cok daha iyi bir doganin icersinde idman yapma sansin olacaktir…hele bruksel merkezi zaten turistik ve kalabalik ve pek yaya dostu da degil…

3 Beğeni

İlginiz için teşekkür ederim. Şehir dışına doğru koştum, rotayı oraya gidince Strava’dan buldum. Ama biraz tekinsiz geldi açıkçası. Sabah erken saatlerde koştuğum için olabilir. Yurt dışında ilk kez birileri koşarken sataştı, ülkemizde alışığım oysa ki :slight_smile:

1 Beğeni