Beslenme Alışkanlıkları /Tecrübeleri

Ben bu konuya görsellerle destek vereyim 102 kg dan 65 kilolara 8 ay gibi bir sürede geldim çok şükür Alternatif tıp dedikleri–Aralıklı oruc dedikleri yeni icatlar aslında Peygamberler ve eski kavimlerin sıdaranlığıydı Sanayi devrimi,insanların modern hayat entegreleri ile günde 3 ana öğün spor yapılıyorsa şayet ara öğünlerle 5,6 öğüne çıkartıldı Ben hiçbir diyetisyene gitmedim Sadece İbni Sina okudum Defalarca kaza geçirdim kırılmadık kemiklerim kalmadı forumda açtığım konuda görebilirsiniz vazgecebilirsin ama pes etme
Vücudun karbonhidrat,yağ ve son olarak kas kaybıyla ilgili problem de yaşadım 43 kiloya kadar düştüm şuan şükür 53 lerdeyim Terayağ ve zentin yağı dışında yağlı yiyecek yemiyorum Kuru yemiş az yerim
Kendi yemeğimi kendim pişiririm Palamut balığını yada yumurtayı yağsız tavaya atın pişirin yapışırsa çağırın beni ben temizlerim Yapışmaz ve besin değeri korunur
Buyrun bu 90 kiloluk hallerimden

Şükür şuan iyiyim

Onca kaza,kırıklar geçirdim koşamadım yürüdüm,sınav çekemedim ellerimle göğüs germe hareketleri yaptım,Sporu hayatımda bir aktivite değil Ritüel olarak yapıyorum yemek,içmek wc ihtiyacı gibi Herkese Sağlıcaklı Gelişimli Sporlar

15 Beğeni