Backyard Ultra - Türkiye

Evet tabi ki, yaşadığımız bölgelere yakın organizasyonlara katılmak istiyoruz iki sebepten dolayı; birincisi yeni yapılan bu yarışlara katkı vermek ve gelecek yıllarda da düzenlenir olması için diğeri de artık yarışlara gitmek maddi anlamda baya ciddi külfet oldu, yakın bölgelerde yarışlar en azından ulaşım olarak daha az maliyetli oluyor. Hatta biz geçen yıl, kendi aramızda 6-9 ve 12 saatlik koşular düzenlemiştik Gaziantep’te, en sonunda 24 saat lik bir koşu düzenleyecektik, depremden dolayı kısmet olmamıştı. Bir daha ki sefere seni de davet edelim @runforrestrun :)))

2 Beğeni

Katılım formunun Rusça olması garip evet, açıklamalar google translate ama bir heyecanla kaydımı yaptırdım :slight_smile:

Start ve finish sadece atletizm pistine koymuşlar gibi gözüküyor, bir ara parkur D400e çıkıyor. %80 asfalt olarak belirtilmiş.

Çok bir beklentim yok, en kötü sıkılınca bırakır eve dönerim diyorum:) Buradan 2.30 saat.

Red Alert — for mother russia! —

5 Beğeni

Organizasyonda umarım ingilizce veya Türkçe bilen birileri olur, Sergei’de ikisi de yok bilgine :))

4 Beğeni

Google sesli translate ile çözeceğiz artık. Dediğim gibi en az beklentiyle gidip keyif almaya çalışacağım. Uyarı için teşekkürler.

1 Beğeni

tabii ki! denemek isterim şartlar uygun olursa :smiley:

1 Beğeni

Ruscadan tercume gerekirse her zaman beklerim.

2 Beğeni

Sanırım burayı okumuşlar ve hem katılım formunu hem de paylaşımlara tükçeyi de eklemeye başlamışlar :smiley:

2 Beğeni

Kırdı ve hem Mersin’e hem de İzmir’e kayıt oldu. Hakkımızda hayırlısı. Eşime daha yeni 10.yıl hediyesi almıştım muhtemelen bir tane daha almam gerekiyor.

11 Beğeni

Çıta öyle bir yer de ki bu yıl TC rekoru ikiye de katlansa az görünecek göze :slight_smile:

Sizi maddi açıdan zorlamayacaksa ve zamanınız da varsa Backyard ortamını mutlaka deneyimlemelisiniz.

İlki için çok hesap kitap yapmanıza gerek yok bence. Gidin 3 5 10 tur atın ve sonraki yıl için daha sağlıklı planlar yaparsınız.

Koşmak şimdilik hayal ancak gönüllü, destekçi olarak orada olmayı çok isterim :wink:

FarmOlea Backyard Ultra 2022

5 Beğeni

Martta ben de varım diyor #36 :panda_face: :raised_hand_with_fingers_splayed:

7 Beğeni

Kayıt sayısı 40 a düştü ve saatler içerisinde doldu,
En son ülke rekor sahibi Mahmut Yavuz da kaydoldu,
Hala kayıt olmaya çalışanlar var bakalım nasıl olacak.
İlk 10 saat özellikle oldukça kalabalık bir start alanı bizi bekliyor kesin.

7 Beğeni

Bu yıl süprizlerle geçiyor, Backyard Taşucu henüz koşulmuşken şimdi de yeni bir backyardımız oluyor. Adana’da bir backyard düzenleniyormuş. Bu sabah gördüm. https://www.adanabackyardultra.com/

5 Beğeni

Ayrıca istanbul ve iznikte de gelecek gibi duruyor :face_with_peeking_eye:

3 Beğeni

Havalimanı - Urla Havaş Saatleri:

02:00 06:30 10:00 12:00 15:00 18:00 22:00

Urla - Adnan Menderes Havalimanı Havaş saatleri

04:00 06:00 09:00 11:00 13:00 16:00 19:00 23:00

kendi sitesinden alınmıştır.

Ayrıca saat hesaplaması yapmak isteyenlere hizmet

1 Beğeni

Adana Backyard’i kim düzenliyor, sitede bulamadım. Site ilk değerlendirme için güzel görünüyor. Umarım yarış da bu minvalde güzel olur.

Henüz Backyard koşamadım ama mantalitesi çok güzel, sayılarının artması bizler için güzel oldu. Tarih uymadığı için Urla’yı bu sene de koşamayacağım. Yeni Backyard’ları sabırsızlıkla bekliyorum.

2 Beğeni

BKA-Bikoşuadana içerisinden birileri düzenliyor Halil Bey ARC organizasyonun içerisinde değil.

4 Beğeni

İşin içinde ARC olsa gözükapalı gelirdim.Varda Ultra’yı,Rosist’le birlikte çok iyi kotardılar.Ancak böyle bir yerlere yetişmek ister gibi , ortada somut bir şey olmadan bir tane web sayfası hazırlayıp duyuru yapmak ilginç oluyor.Geçmişte de sayısız organizasyon olacaktı sözde; çoğu birer 'webpage’den ibaret kaldı.

3 Beğeni

dün kayıt olacaktım, ama maalesef kapanmış görünüyor. indirimli uçak bileti şansımı da kaçırdım. o da dün sondu :frowning: bir süpriz açılır mı diye bekleyeceğim artık.

3 Beğeni

Yedek liste diye bir şey açılmış Plustiming | Plustimer | Macera Akademisi | Koşu Yarışları

2 Beğeni

Teşekkürler @tugrulpeker . 1.yedek kaydı yapıldı, heyecanla çıkmasını bekliyorum :slight_smile:

4 Beğeni