Son derece keyifli ve çekişmeli bir yarış oldu, 19 kişi start aldı, 7 kişi 24 saat barajını geçti, 2 asistli bir sene sona erdi.
son 3-4 saat dışında oradaydım, destek olmaya çalıştık yarışanlara.
Sergei’n in gelişi gidişi her şeyi ayrı bir olaydı 
Gelirken iletişim sorunu nedeniyle (ingilizce bilmiyor pek) baya ciddi bir kısmı yürüyerek alana gelebildi, destekçisi de yoktu gerekli diğer eşyaları da .
Ve canavar gibi yarışıp dönüş otobüsü olduğu için bırakıp gitti . Muhtemeşem bir yarışmacıydı.
Mahmut Yavuz özel nedenlerden katılamadı, bakalım seneye katılır mı 
İlk backyard kazananı Gürhan Akdağ’da Sergei gibi destekçisi olmadan kendi stratejisiyle çok güzel bir şekilde yarıştı, düzenini sistemini süresini neredeyse hiç bozmadı. Gereksiz enerji harcamaması en önemli dikkat çeken konuydu, sürekli turu bitirip dinlenmeye çekildi sessizce. 0 kalori beslenme ve uzun süreli oruçları deniyordu bir süredir takip ettiğim kadarıyla.
Bu arada ciddi bir detay en hızlı tur süresi 52:01.
Geçen senenin asisti Savaş Lütfi Kara 24 saat sonunda bırakma kararı aldı, bu sene yarış dışı şartlar onun lehine gitmedi ne yazık ki . Bu yarışa cidden önem veriyor , destekçisi olmak keyifliydi.
İlk kez katılan Mehmet Döner 42 dakika optimal süresinde eşlikçi bulamadığı için fiziksel olarak rahat olmasına rağmen yarışmadan çekildi, antrenörü Mahmut Yavuz katılsaydı beraber nereye kadar gidebileceklerini görmek isterdim.
Necip Yılmaz da aynı şekilde kendine özgü bir stratejiyle son derece güzel bir yarışma geçirdi, mümkün oldukça uzanarak dinlenmeyi seçti, istikrarla sona kadar kalarak bu senenin asistlerinden biri oldu. Destekçisine ayrıca tebrikler.
Alper Dalkılıç yarışmanın enerji kaynaklarından biri oldu her zamanki gibi. Çok keyifliydi kendisiyle aynı ortamda olmak. İniş çıkışlarını başarıyla idare edip keyifli bir yarışma geçirdi.
Team Runbo ekip olarak güzel bir katılım sağladı, Bike Geçkinli tek kadın yarışmacı olması haricinde koşarken sosyal medya etkileşimleri yaparak ayrıca renk kattı. Tebrik ediyorum tekrardan kendisini, seneye daha fazla kadın katılımcı göreceğimizi düşünüyorum.
Aklıma gelenler bu şekilde, keyifli ve öğretici bir haftasonu oldu kendi adıma, Katılan emeği olan herkese tebrikler.
Bir Tur Daha … !