Ayakkabı Önerisi Hk

Herkese Merhaba,

Foruma yeni üye oldum. Okuduğum bazı konularda aradığım mesajları bulamadığım için konu açma gereği duydum. Sizlerin değerli vaktini çok fazla almadan yaptığım araştırmalar sonucunda seçtiğim ayakkabılar için bir kaç sorum olacak.

Öncelikle araştırmalarım sonucunda bu ayakkabılara ulaştım;

  • Nike Air Zoom Pegasus 39
  • Gel-Kayano 28 Platinum
  • Gel-Nimbus 24 Platinum
  • Adidas UltraBoost 22

Ayakkabıları spor için değil daha çok günlük hayatta kullanmak için alacağım. 2-3 haftada bir pazarları koşarsam koşarım o kadar.

Masa başı işte çalışıyorum, 8:30 da oturuyorum 4:30 da işim bitiyor. Gezmeyi seven birisi olduğum için genelde çok fazla gezerim, çalıştığım şirkette sahaya çıkma durumum olur ise ayakta durmamı gerektirecek uzun süreli çalışmalarım olabiliyor.

Bu ayakkabıları araştırma sebebim, topuk tarafında ve ön tarafta yaşadığım ağrılar. Zaman zaman sırtıma vuran ağrılarda oluyor, sebebinin ayaklarımdan olabileceğinden şüphelenmiyor değilim.

Çok uzatmadan, ayak tabanımı kontrol ettiğimde Nötr - Neutral - Normal. Aşırı içe veya dışarı basma yok. Evde ıslak zemin üzerinde yaptığım testleri, internet ortamındakiler ile karşılaştırdım normal çıktı. Ama yürürken önce topuğumu yere vuruyorum, sonra tabanımı basıyorum.

Araştırmalarım sonucunda da yukarıdaki ayakkabılara ulaştım. Bu ayakkabılar hakkında fikriniz var mı? Günlük hayatta giymek için önerir misiniz. Görünüşünden ziyade, artık ayağımın rahat etmesini istiyorum. Sizlerin bu ayakkabılar dışında önereceği ayakkabılar var mı?

Normalde Skechers giyiyorum. Şuanda giydiğim ayakkabı da Skechers Relaxed Fit.

Değerli cevaplarınız için teşekkür şimdiden teşekkür ederim.

2 Beğeni

Nike Pegasus serilerini günlük kullanımda da kullandım tavsiye ederim.

Selamlar salomon yol koşu modeli sonic serisinin drop yüksekliği yüksek olan confidence modeli arada bir koşarım daha çok yürüyüş yaparımın vücut bulmuş hali :slight_smile: bence listeye ekleyin

Araştırdığınız 4 ayakkabıda güzel

Nike Pegasus almıştım maalesef logosu 1.5 haftanın sonunda yerinden çıktı. İade işlemini bugün başlattım.

Bir de ayağım biraz fazla ısındığını hissettim. Başka ayakkabılara bakacağım.

Dediğinizi de değerlendireceğim hocam, zaten yeni bir arayışa girdim, nike’ı iade edeceğim için. :slight_smile:

Evet günlükte rahat ayakkabı, ama aşağıda yazdığım gibi yaşadığım talihsizlik beni üzdü.

Kesinlikle Asics. Hiç düşünmeyin bile.

Asics Novablast 2 Premium siparişini verdim , bakalım umarım pişman etmez.