Atletizm/Yol Yarışı/Ultramaraton Yayın Akışı ve Hatırlatıcı [Sürekli güncellenir]

Benim gibi geç görenlerdenseniz kaçırdık diye düşünmeyin, 220m kaldı rekora, rekor sonrası Sicilyaya kadar yolu var :joy:

2 Beğeni

Neden bu kadar sıcakta yapıyor bu işi acaba :smiley:
Kırdı bu arada rekoru

2 Beğeni

Zihinsel ve fiziksel olarak ne kadar yorucu oldugunu tahmin edebiliyorum. Ama eminim tahminimden cok daha fazlasidir. Kendi kamerasindan gorunce zihinsel yuku anlayabiliyor insan.

2 Beğeni

Sonda oturduğu için bir daha dener mi? Yoksa rekor yeter mi der. Sanki bir daha girmez gibi. Sondaki yükselti biraz zorladı. Her halukarda Messina kanalını(boğazını) ayaklarının üstünde geçen ilk kişi oldu :slight_smile:

1 Beğeni

Bilmediğim ve hiç izlemediğim bir spor dalıydı. Ayarı çok çok kaçırmak lazım sanırım. İzlerken gerildim.

1 Beğeni

Elmas Lig Monaco SSport 2 canlı yayını bu akşam 21.00’da başladı.
2000m kadınlar Dünya rekoru Jessica Hulk geldi.
5:19.70

2 Beğeni

Tv’ de gezinirken tesadüfen dünya rekoruna denk geldim :joy:

110m erkekler engelli ortalık karıştı, Holloway kazandı. 13.01

2 Beğeni

1500m 3:26.73
En iyi 3. Derecesi dedi ama en hızlı 4. kişi, en hızlı 6.derece…
İlk 10 derecede 6’sı Hicham El Guerrouj, 2’si Jakob Ingebrigtsen’e ait.Diğer dereceler Lagat ve Kiprop’a ait.

3 Beğeni

Sürpriz, rekor mekor yok.Gerili ipi baştan sona düşmeden tamamlaması gerekliymiş.

Bu ve şu haberlerin kaynağı:Ayarı Kaçanlar 90. bölüm

Konu güzeldi, Can bey gibi canım tatlı tüm güç antrenman yapmam diyenlerdenim .

2m10cm’lik yüksek atlama kadınlar Dünya rekoru:

Paris Elmas ligde 800m için en hızlı 3-4-5. kişileri

1 hafta sonra Sedjati 800 m derecesini geliştirdi.

2 Beğeni

Az önce dinlerken ben de çok şaşırdım. Aslında son 15 metre çok daha önemli bu durumda, çünkü her türlü yokuş olacak. Üzücü, Jaan’ı sağolsun!

1 Beğeni

Eiger Ultra 35K: UTMB Live - Eiger Ultra Trail by UTMB 2024 - E35

Türkiye’den Tuğçe Karakaya yarışı kadınlarda ikinci götürüyor :clap: Önündekini yakalama şansı pek görünmüyor ama arkasındakiyle arasını yavaş yavaş açıyor.

Edit: Ve ikinci tamamladı :partying_face:

13 Beğeni

Tuğçe Karakaya uzun bir Erciyes kampı sonrası çok başarılı bir yarış koştu, tebrikler. Ben de E16 parkurundaydım, keyifli bir yarış oldu. Henüz trailde deneyimli olmadığım için ya da yetersiz antreman sebebiyle de olabilir ama yarışın başındaki sert çıkışlar ve özellikle sonlardaki taşlı, single track, dik inişler zorladı beni.

4 Beğeni

Google’a Paris 2024 Yaz olimpiyatları yazınca bir menü geliyor. Menü üzerinden istediğiniz filtrelemeyi yapıp o günün programına ulaşabilirsiniz.

Atletizm 1 Ağustosta başlıyor görünüyor

5 Beğeni

Avusturya’da düzenlenen Grossglockner Ultra Trail canlı yayında şu anda. Yarış ilerlemiş gerçi, şimdi denk geldim. Görüntüler harika. Kadınlarda baya farkla önde götüren sporcu 50 yaşındaymış.

https://www.youtube.com/live/48iTCb8S11g?si=cQIR-84_oyAkkyNG

2 Beğeni

Linus video kaldırılmış sanırım.

1 Beğeni

Evet malesef video youtube tarafından kaldırılmış. Etkinlik alanında çalan bir şarkının falan duyulduğu ve teliften dolayı videonun silinmiş olabileceği aklıma geliyor…

1 Beğeni

Şükürler olsun anlaşılabilir bir tablo geldi.

https://www.instagram.com/p/C-FYxJLO67Y/?utm_source=ig_web_copy_link

10 Beğeni

Canlı. Erkeklerde finale doğru Kilian Jornet -Philemon Kiriago mücadelesi çok heyecanlıydı… Sanırım 5sn farkla bitti.

4 Beğeni

Bu gece saat 23.00’te Eurosport 1’de “UTMB World Series: Eiger Ultra” yayını var.

3 Beğeni

Mondo Duplantis, 4 Eylül’de -Zürih Diamond League’den bir gün önce- 100 metrede 400 metre engelli dünya rekortmeni Karsten Warholm ile yarışacakmış.

Kişisel en iyi dereceleri:

Warholm - 2017’den 10.49

Duplantis - 2018’den lise öğrencisi olarak 10.57

4 Beğeni