Antrenmanlar için bluetooth kulaklık önerisi

Kulaklık seçimi çok göreceli malesef,
Türkiye’de sınırlı model bulunabildiği için, dünyada basit rakamlara satılan ürünlerin maliyeti sürekli artan kurun da etkisiyle iyice külfet konumunda artık :confused:

Ses kalitesi, dinamik aralık, darbeye dayanıklılık, suya/tere/toza dayanıklılık, şarj süresi, telefonla konuşma kalitesi gibi bir tarafından pozitife çektiğinizde diğer taraftan negatifin arttığı bir ürün spor kulaklığı.

Neredeyse tüm beats marka kulaklıkları denemiş ve büyük çoğunluğu beklentimi karşılamamış birisi olarak spor için sadece powerbeats pro kullanıyorum.

Koşu ve yoğun birçok antrenmanda sağlam olması, gerektiğinde yıkayabilmek ve terden/sudan etkilenen dokunmatik kontrolcüler yerine iki kulaklıkta da aynı özelliklerde fiziksel buton olması benim tercihimde etkendi, belki apple ekosisteminde olmaktan birden fazla cihaza aynı anda bağlanıp müzik ve telefon görüşmesi yapabilmek önceliğim olduğu için bunu kullanıyorum,
-ama spor dışında kullanmak için fazla kullanışsız ve spor çantası haricinde bir yere koymak için devasa bir şarj kutusuna sahip. Fotografta boyut karşılaştırmak için bilgisayar adaptörüyle birlikte ekledim.

5 Beğeni

İyi geceler dilerim.
Fiyatı neredeyse bir asgari ücret kadarmış. :sweat_smile:Beni çok ama çok aşıyor. Dediğiniz gibi kurdaki artış ve sürekli TL’nin develüasyona uğraması, ÖTV, gümrük giriş parası, vs vs eklenince fiyatlar korkunç artıyor.

3 Beğeni

black friday ve eski kur ile birleşince bin tl bile ödememiştim alırken,
şimdi Türkiye fiyatını görünce benim de canım sıkıldı açıkcası.

2 Beğeni

@fahrettinakansu merhaba, Black friday deyince şunu eklemek istedim.
Amazon prime day 13/14 Ekim’de, bakalım amazonTR klasik esnafımız gibi fiyat şişirip indirim mi diyecek, yoksa gerçekten indirimler görebilecek miyiz özellikle koşu ürünlerinde.

7 Beğeni

Kur bu kadar artarken işleri zor ama karlılık beklentisiyle adım atmıyorlar bu dönemde,
Prime üyeliklerini de özellikle TR için düşük fiyatlandırdılar,
indirimleri bu süreçte pazarlama gideri olarak yansıtacaklardır, umudum var bu PrimeDay etkinliğinden.

2 Beğeni

Abartılı indirim yok gibi geldi. Dahası asics,salomon,new balance ayakkabılarda değişiklik bile yok.168TL’den 125 TL’ye dusen bluetooth kulaklık vs
Bu da yalan oldu😕 amazon.de de 117 avro yani 1100TL olan Garmin Forerunner 45S amazon.com.tr de indirimle 1800TL.

1 Beğeni

Ben de tam bu aralar kulak içi blutooth kulaklık bakıyordum ve hepsiburadadan Xiaomi mi alsam derken sizin yazıyı gördüm. Vazgeçtim şimdilik. Ben de sizin kriterlerde bişi arıyorum.
Max 200 tl civarı bişi bakıyorum ama hepsiburada yorumlar pek iyi değil. Acaba kablolu kulaklığımla mı devam etsem diyorum bazen :smile:
Kayhan bey siz kulaklıkta karar kılabildiniz mi?

QCY T1 Pro veya QCY T1C Bluetooth V5.0 kullanan varsa bilgi rica edebilirim?.. ^^

1 Beğeni

XİAOMİ sakın almayın. Benim aldığım modeli almayın. Çok sert bir kulaklık. Şarj sorunu yaşanıyor belli bir zaman sonra. Kutudaki şarj yeri ile kulaklıktaki şarj yeri birbirine değmiyor. Kırmızı ışığı yakmak için (Şarj olurken kırmızı ışık yanması gerekli) baya bir uğraşıyorum. 3 saat sonra şarj bitiyor.

JBL’i biraz daha düşük fiyat ile bir yerlerde bulabilirsem taksitle alacağım. Yorumlar çok ama çok iyi ancak bulabildiğim en iyi fiyat şimdilik 990 TL. İndirim bekliyorum ama kurlar gün geçtikçede artmaya devam ediyor.

3 Beğeni

Size tam Temmuz ayı sonunda 139 liraya aldığım ve bu fiyata oldukça yüksek f/p ye sahip olduğunu düşündüğüm Anker’i önerecektim ki şu an aynı sitede 549 lira (!) ve başka sitelerde en ucuz 299 lira olduğunu görünce vazgeçtim.

Eğer benzer bir fiyata bulabilirseniz yine de tavsiye edeceğim.

3 Beğeni

Anker Soundcore Spirit X

Yorumlar genelde iyi görünmekte.

X2 çıkmış henüz yok Türkiye’de sanırım… o daha da güzel görünmekte… ara kablo yok.

1 Beğeni

ağustos ayı ortasında ben de dediğiniz rakama almıştım. şimdi dediğiniz rakamı görünce şok oldum.
yazık gerçekten, memleketin fakirleşmesi. :confused:

3 Beğeni

QCY T1 Pro aldım 200 tl ye.
3 sefer kullandım şimdilik, 1 saatlik koşuda duş yapmış gibi terleyen birisi olarak :smile: ( Serdar hoca cidden kalın giyinmiyorum artık… :wink:) daha kulağımdan düşmedi. Ses kalitesi için bişi söylemem doğru olmaz çünkü tek kulak kullanıyorum her zaman. Memnunum denebilir.

3 Beğeni

Haylou GT1 TWS ürününden çok memnunum.

Kulak içi kulaklık olduğu için düşme imkanı yok.

Suya ve tere dayanıklı.

Aktif gürültü önleyici yok (ama dışarıdan gelen sesleri almıyor).

2 Beğeni

Merhabalar,
Ben de JBL Endurance Jump kullanıyorum. Yaptığım en iyi yatırımlardan biri sanırsam… squash oynarken dahi hiçbir oynama yok, sıfır rahatsızlık veriyor.

1 Beğeni

Bu sabah koşarken daha önce fitnes ant kullandığım müzik kalitesinden memnun olduğum edifire x3 kullandım ancak mütemadiyen kulağımdan kendini atmak için uğraştı durdu birkaç başarılı girişimi de olmadı değil koşu da kullanmak için bütçeyi fazla zorlamayacak ve kulaktan çıkmayacak konforu da bozmayacak bir kulaklık tavsiye edebilir misiniz üstte birçok kulaklık yazılmış bazılarını kullandım çok fazla müzik kulağı olan biri değilim ondan temiz ses verip kulaktan cikamsin yeterli

2 Beğeni

Ben şunu kullanıyorum. Müzikten çok podcast dinliyorum ve memnunum.

https://www.hepsiburada.com/trust-nika-sport-siyah-bluetooth-true-wireless-kulak-ici-kulaklik-p-HBV00000UGU4Q?magaza=Njoy%20Online

1 Beğeni

Kanca kısımları uzun koşularda veya uzun kullanımda 1-2 saat civarında kulakta rahatsızlık hissi veriyor mu acıtma vs yapıyor mu

1 Beğeni

jbl endurance dive kullanıyorum. dahili hafıza da var. tere dayanıklı havuz için uygun

2 Beğeni

O kısımlar esnek ve yumuşak, sorun yaşamadım.

2 Beğeni

Defunc marka İsveç menşei kulaklık kullanıyorum. Kulakiçi kullanamayanlar için gayet güzel, üç farklı başlığı var. Koşarken, bisikletteyken kayma düşme yok. Ses güzel, konuşma kalitesi iyi diyemem. Spor için tavsiye ederim, fiyatı muadillerine göre uygun.

1 Beğeni