Antalya Ultra 2023 Raporu

Görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
57’de olacağım. Görüşmek üzere.

Merhaba, geçen sene bu parkuru koşanlara bir sorum olacak. 31K parkurunda koşacağım bu sene, geçen seneki fotoğraflarda bazı parkurlarda yerde kar görünüyor. 31K parkurunda kar oluyor mu acaba?

Bir de 22. kilometredeki CP’den sonra 2 buçuk kilometre boyunca toplam 400 metre irtifa kazanımı olan dik bir tırmanış görünüyor, sizce baton kullanmaya gerek var mı?

Hafızam beni yanıltmıyorsa, geçen sene, kar, kısım kısım Saklıcennet CP (36K) ile Feslikan (43K) arasında başlamıştı. Sonra giderek artmıştı. Ama bu tamemen o günün şartları ile ilgili. Bir önceki sene parkurun hiç bir yerinde kar yokmuş mesela . İlk kez düzenlendiğinde daha karlıymış diye duydum.

Baton sevmeyen ve geçen sene 85K yı batonsuz koşan biri olarak ikinci soruya sağlıklı bir cevap veremem.

3 Beğeni

Teşekkür ederim. 85K parkuru için bu konu başlığında epey zor olduğu söylenmişti, sizi ayrıca tebrik ederim.

İlk olarak 22K parkuruna kaydolduğumda organizasyon sayfasından 22K parkurunda kar olup olmadığını sormuştum, olmadığını söylemişlerdi. Koşarken yerde kar olması fikri beni biraz ürkütüyor açıkçası… Aslında @nkoner Bey’in geçen seneki 31K vlogunda da kar görünmüyor. Teknik toplantıyı bekleyip ona göre tedbir almak en iyisi olacak sanırım.

Batona aşina değilim. Fakat dik tırmanış ve inişlerde fayda sağladığına dair epey şey okudum. Ama hiç pratiğim olmadığından bu seferlik pas geçeceğim gibi görünüyor.

1 Beğeni

Teşekkür ederim. 31K parkurunun sonunda iki adet bel büken diklikte tırmanış hatırlıyorum. Baton mutlaka fayda sağlayacaktır. Tamamen sizin tercihinize kalmış. Bu sene 57K dayım. Doğrusu ben kara basmazsam hayal kırıklığına uğrarım :slightly_smiling_face:. Size şimdiden başarılar dilerim

5 Beğeni