Büyüklerim Türkiye atletizm fedarsyonunun yaptığı 5k lık yarışa kayıt oldum (kayıt ücretsizdi) ve telefonuma mesaj geldi,19 mayıs olarak yazıyor mesajda ama kendi sitelerinden bakınca 17 mayıs yazıyor. Başlangıç saati bazı yerlerde 9.00 da bazı yerlerde 10.00 olarak gözüküyor. Daha önce bir yarışa katılan veya bu konuda bir bilgisi olan varsa yazabilir mi ? Bir de evet 5 km koşacağım o yüzden eşyalarla koşmak çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum ama eşyaları bırakabileceğimiz bir yer var mı? Runbo sitesindeki diğer yarışlara bakınca var ama onlardan kayıt ücreti alınıyor. Bu yarış ücretsiz olduğu için eşyalarımı koyabileceğimiz veya üstümüzü değiştirebileceğimiz bir yer var mı? (normalde iki fotoğraf eklemiştim ama yeni kullanıcı olduğumdan bir tanesini şeçmeliymişim. Ben de sıkıntı olanı seçtim. Saygılar)
1 Beğeni
Selamlar,
Ekran görüntüsü nereden bilemiyorum ama benim bildiğim yarış 19 Mayıs’ta. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Instagram hesabındaki gönderi ve TAF Koşu kayıt sisteminde de 19 Mayıs olarak gözüküyor. Ama saat ile alakalı bi çelişki var evet, bahsi geçen gönderide saat 10:00 yazarken TAF sitesinde 09:00 yazıyor.
Geçen sene 21K koşusu saat 11’de başlamıştı. Sıcağın altında olacağı için baya konuşulmuştu alanda hatta. Hatırladığım kadarıyla emanet bırakmak için de üstünüzü değişmek için de alanlar mevcuttu, yine de yarış numaranızı alırken bir sorarsınız. Araba ile ulaşım sağlayacaksanız zaten kocaman bir otopark alanı var. Arabada bırakıp devam edebilirsiniz.
1 Beğeni
teşekkür ederim cevabınız için. Otobüs ve metro ile gitmeyi düşünüyordum. Peki numara alma işlemi nasıl oluyor onu biliyor musunuz. Yarış gününde mi yoksa ondan önceki günlerde bir yere mi gitmem lazım. Bu arada bakığım yer TAF ın yarışma talep formuymuş. Benim hatam. Kusura bakmayın.
2 Beğeni
Yarıştan önceki günlerde Ulus metro durağının hemen karşısındaki spor salonunda dağıtmışlardı. Duyurusunu yarışa yaklaştığımızda yapacaklardır.
2 Beğeni