Eyvallah çok sagol metronun onunde kime sorsam diye dolanıyordum
Aynısını az önce yaşadım çok büyğk hayal kırıklıgı oldu 2 saat yol geldim hevesli hevesli
2000 kişilik kontenjana 2400 kişilik kayıt rastgele 2000(şüpheli) kişiyi onayla 400’ü açıkta kalsın rezillik. Bana bir grup için 400 kişilik yer açmaları gerekmiş gibi geldi ya neyse. Israrcı iseniz 17:00 da gelmeyenler kesinleşir o zamana kadar bekleyip gelmeyenlerin yerine kayıt olun.
Bu işin sorumlusu kimdir anlamadım ama geçen sene o kadar güzel geçen bir yarışta bu sene böyle bir şey yaşanması gerçekten çok kötü. Her gidenden aynı bilgi dönüyor. Telefonla bilgi de alınmıyor. Olay katılmak falan değil, geçerli kaydım varsa @Mustafa_Ok ya da başka bir arkadaşımıza devrini yapardık en azından. Onda bile sizin buraya gelmeniz lazım diyorlar. O belirsizlik yüzünden kendi arkadaşımı da numara almaya gönderemiyorum doğal olarak. Ne saçmalık ya.
2000 kişilik kontenjana 2400 kişilik kayıt rastgele 2000 kişi
Kalamar oyunu yeni sezon bu oyunla başlıyor .
Tam bir *ığırlık, madem yaptınız 400 kişiyi almama işini; sms çekin, telefonla arayın.Yada gelen ilk 2000 kişiye koşu hakkı verin, gelen toplam 2100 ise 2100, 2400 ise 2400 alın.
Tüm *ığırlardan özür dilerim, onlarda bir organizasyon yeteneği olsa böyle olmaz…
Sanırım katılım ve kontenjan sayısını en üstte tutmak için bir tür asil ve yedek listesi benzeri yapmışlar
SMS yada e-mail ile sürece ilişkin anlık bildirimler olsaydı böyle sıkıntılar olmazdı örneğin başvuran 120. kişi oldunuz yada 2020. kişi olarak yedek listesindesiniz , anında SMS bildirimi yapılması gerekirdi.
SMS ve e-mail destekli bir yığın işletme kurum programları var .
2026 yılında buzdolabı bile internete bağlanıyor ev halkına mesaj atabiliyor.
Anladim. Bu sekildeyse zaten bir sikintim yok. Once kayit olanin yarismasi daha mantikli. Sadece bir bilgilendirme olsaydi iyi olurdu. Onuda ileriki yarismalarda yaparlar muhtemelen.
Uçağa fazladan 1-2 yolcu alıp gelmeyen olursa gibi.Ama katılımı fazla tutmak içinse de bana tuhaf geliyor; pide şipariş vermişsin ve 3 saat sonra hamur bitti, pizzacıyı ara der gibi.
Katılım 2000 ise kayıt anında online işlemde bile beş on kişiyi dahi madur etmeden kontenjan dolmuştur dersin.
İnsanları onca yol getirtip almamak ayıp.