Aaaa tabi yahu iki lafın belini kırmazsak bu kadar maceranın ne anlamı kalır çok iyi yapmışsınız. Teşekkürler Murat beğenme sevindim herkese harika birgün dilerim…
Bence hepimiz başarılı da geçse her yaptığımız aktiviteden dersler çıkarıyoruz. İzlerken ben o gözle hiç bakmadım. Hayal gibi coğrafyanın keyfini çıkardığını gördüm. Bunun için iki takla atmak gerekiyorsa ve başında söyleseler baştan kabul eder ve yine o parkura geçerim
Seneye bu yarışa katılacaklar için güzel bir rehber olmuş. Alaca zirvenin gerçek bir dağ zirvesi olduğunu bilerek geleceklerdir.
ilk kez mangırcı tarafından çıkıp sırt hattından alaca zirveyi gördüğümde aşık olmuştum Alaca zirveye. Herkesin aladağlar denildiğinde aklına ilk gelen BDK oluyor ama Kaldı ile Alaca çok başkalar gerçekten. Hem seni hem @Bashocan ı hem de Serdal’ı hem @husy72 i oturduğum yerden çok kıskandım. Umarım seneye de yaparlar da içimdeki bu yangın bi nebze azalır ![]()
Bir de hikaye anlatmak çok farklı bir şey ve videonu izlerken bunu buram buram fark ediyoruz. Çok farklı bir yetenek. İyi ki gitmişsin de bizlere anlatmışsın.
İyi dileklerin için teşekkürler arkadaşım @ggg umarım hep birlikte sağlıkla tekrar dağlarda buluşur koşarız
@Alp_Aslan harika bir çekim, müzikler efsane, film tadında izledim. Sağlıkla bitirmenize sevindim, müthiş bir macera olmuş. İzleyince insanın kendine meydan okuma arzusu depreşiyor.
Çok teşekkürler Canan, iyi ki koşuyoruz ![]()
Geçen sene yarış zamanı başka bir yarışa çoktan kayıt yaptırmıştım. Katılamadım. Bu sene Ağustosu ayırmıştım, malesef bu sene yapmayacaklarını açıkladılar. Sanırım benim naçiz bedenim Aladağlar’da yarışmayı tadamayacak ![]()
Tüh, çok üzüldüm. Ben de kesin katılacaktım bu sene
Acaba Aladağlar Epic Trail yapılacak mı? 3 etaplı yapılan. Hiç değilse ona gideriz. Ay başında Aladağlara dağ faliyeti için gittim, şansımıza güzel kar vardı, nasıl heveslenmiştim yazın da koşuya gideceğim diye…
Ben de Epic traili takibe aldım son gelişmeler üzerine ![]()
Bu çok mühim, geçen sene katıldım epic’e, bu sene katılacağımı sanmıyorum, ben cut off’a kalmıyor olduğum halde geride kalanlar bilinmediği için ve yolda karşılaştığım kişiler geride kalanları arayıp sorduğu için sürekli geri dönüp birilerini aradık, bir arkadaşa da yardım ettik ayağı burkulmuştu, cut off’a kalmış oldum bu yardımları yaparken ve finişe geldiğimde bir araba dışında bekleyen yoktu, tag’lar kaldırılmıştı, çok üzüldüm. Sonuçlara baktığımda ismim bile görünmüyordu en son, gidip de bunun kavgasını yapmadım, benim açımdan vazgeçmek en doğru seçenekti bu organizasyon için. Aladağlar benim için harika bir deneyimdi zirvelerde mutluluktan gözlerim dolu doluydu ama can sağlığı konusunda daha önemli tedbirler alınmadığı sürece ve destek ekibi yeterli olmadığı sürece tekrar katılacağımı sanmıyorum, çok riskli yerler, birisi düşse başına bir şey gelse kimse bulamaz orada, düşünmek bile istemiyorum
. Parkur hayal ötesi, bunun tarifi yok zaten, organizasyonda umarım iyileştirmeler yapılır, benim için hayal kırıklığıydı.
Geçen sene bende yarışı tamamlayan sondan 10. kişiydim sanırım, ben yarışı bitirdikten yaklaşık 10dk sonra finish noktasını toplanmaya başladılar.