Aftershockz Trekz Titanium "Bone Conduction" Kulaklık İncelemesi

Ses kalitesi konusu kişiye göre çok değişen bir kavram. Bazı insanlar stüdyo sınıfında yani seslere müdahale etmeyen onları mümkün olduğunca kayıttaki hali ile verebilen kulaklıkları “yüksek kaliteli” olarak algılarken bazı insanlar da sese müdahale eden, onu daha derin ve gösterişli ileten kulaklıkların “yüksek kaliteli” olduğunu düşünüyor. Koşu konusu bu kalite meselesine yeni nirengi noktaları ekliyor, neme ve tere dayanıklılık, kulakta zıplamaması, kulak arkasına dönen ve onu yerinde tutan bir parçasının olması, hafifliği vesaire. Benim tavsiyem şu olur, koşuya çok uygun olsun, fiyatıda uygun olsun : Plantronics Backbeat Fit 2, bir tık daha pahalı olsun ama bangır bangır müzik dinleyeyim, baslardan kendi ayağımın sesini duymayayım, ülkemizdeki fiyatıda yurtdışına göre makul olsun : Beats Powerbeats Wirelless kullanmaktan keyif aldığım ve parasını hakeden modeller. Powerbeats’i biraz daha rahatsız buluyorum, ama koşmaya başlayınca sorun ortadan kalkıyor. Her iki kulaklık ile ilgili de burada inceleme yazmıştım. Plantronics / Apple Airpods ile karşılaştırma şeklindedir.

3 Beğeni