90. Büyük Atatürk Koşusu

1. Büyük Atatürk Koşusu 28 Aralık 2025 Pazar günü saat 11:00’de koşuluyor.

Aşağıdaki bağlantıdaki statüyü açamıyorum. Ama değişen bir şey yoktur herhalde önceki senelere göre. Rotayı gerçek güzergahına alamasak da en azından son senelerde haftasonu yapılıyor olması da bir artı. Her sene olduğumuz gibi yine oradayız.

10 Beğeni

Ben geçen haftalarda kayıt yaptırmıştım (500 tl)

6 Beğeni

Geçen sene start ulaşımı ve parkurda olduğu belirtilen su noktası konusunda sıkıntı yaşamıştık. Umarım bu sene önlemini almışlardır. O tarihteki planım belli olduğunda kaydı yaptıracağım ben de.

2 Beğeni

Servislerin kalkış saati net değildi ve gittiğimizde servis falan yoktu. Orada bulunan bir arkadaşla taksi tutarak başlangıç noktasına gittik. Ama yollar kapalı olduğundan çok zaman aldı ve indikten sonrada yürümek zorunda kaldık. Koşu öncesi biraz fazla ısınma ve adrenalin yüklemesi yaptık. :grinning_face_with_smiling_eyes: Bu yüzden katılacak arkadaşlara tavsiyem sabah iyi bir ulaşım planlaması yapsınlar. Adrenalin tutkunları spontane hareket edebilirler tabi.:grin:

6 Beğeni

3920 nolu koşucuyu görenler selam söylesin​:smiling_face: (@husy72 )Katılımcı listesi Hü******** Do * * şeklinde maskeli.***

Sima olarak birbirini tanıyan olacaktır, bu geleneksel koşuda yer alanlara :folded_hands: :clap:

8 Beğeni

Ben de kaydı yaptırmıştım o tarihteki planları beklemeden. Parkurla ilgili bir görsel yayınlamışlar. Geçen senekiyle aynı diye anladım ama hala statü yayınlanmamış. Toplam 834 katılımcı gözüküyor.

3 Beğeni

Kardeşim her yıl koşuyor. Cumhuriyet tarihinin en eski koşusu ünvanına sahipmiş. Çok zorlanmıştım ama ben de bir kez 10K koştum :star_struck: Buna da kayıt yaptırmalıyım.

3 Beğeni